KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG – OG NOGET OM UNDERTØJ

 

Har I lagt mærke til at bloggen har været nede? Det er slet ikke sikkert, og hvis ikke så heldigvis for det! Det er mit webhosting, der har haft problemer, men det skulle altså være oppe at køre igen.

Hvilket jeg er glad for, for jeg har nemlig haft dette indlæg læggende parat til at udgive. Til ingen verdens nytte hele aftenen åbenbart. Nu kommer det op bedre sent end aldrig!

I dag havde jeg en aftale med denne dejlige dame. Vores ærinde, udover lækker mad hos Soup Stone Café, var noget jeg synes passer rigtig fint lige netop denne dag. På Kvindernes Internationale Kampdag.

Truth be told; så går jeg altså ikke til daglig og har de store tanker om ulighed imellem kønnene eller kampdage forbeholdt ét af kønnene. Generelt oplever jeg ikke at blive diskrimineret grundet mit køn.

Nogle gange oplever jeg det pga. hårfarven, men det ved jeg ikke helt om er relateret til klichéer om blondiner generelt, eller kun kvindelige blondiner.

Hvor om alting er, og hvor lidt jeg mærker til det i min dagligdag, så er det i dag Kvindernes Internationale Kampdag, og jeg er dybt taknemmelig for, hvad vores forgængere har gjort for, at jeg netop ikke mærker ulighed til daglig.

Ligestilling, lige løn og fri abort er blot få ord, der klinger af Kvindernes kampdag. Ting, der i min optik, bestemt har været og er kampene værd.

Rødstrømpebevægelsen i 70’erne er vist en mere ”moderne” udgave af disse kampe. Om de rent faktisk brændte bh’erne vides ikke med sikkerhed (de kan også være ret dyre sådan nogle, så måske man ikke behøver rent faktisk sætte ild til dem for at understrege pointen), men måske de i en metaforisk forstand gjorde det.

Frigjorte dem selv fra en beklædningsgenstand, der havde til formål at indramme og understrege, hvilken stilling, eller mangel på samme, de havde. Heldigvis bar deres kampe frugt, og som skrevet, så oplever jeg ikke personligt diskriminering kønnene imellem.

Men. Det betyder bestemt ikke, at der ikke stadig findes ulighed, og at kvinder i mange samfund ikke stadig kæmper imod uretfærdighed pga. deres køn. Heldigvis er der kun én vej; fremad og opad.

12837529_10153445092540920_990127376_o{ Sættet er fra Triumphs nye serie Magic Boost og det er absolut fantastisk at have på } 

Vores aftale i dag synes jeg var ganske passende idet vi skulle se på undertøj! Jeps vi havde simpelthen en undertøjsaftale.

Vi var sat i stævne midt i byen hos Tryde Andrés, hvor vi fik en fantastisk service og kom hjem med det lækreste sæt undertøj.

Det der med at købe undertøj i sæt er jeg ret dårlig til – faktisk også til at gå i sæt. Ofte finder jeg pæne sæt, men ender på mystisk vis med aldrig at kunne finde de matchende dele om morgenen når det skal gå hurtigt. Og underdele køber jeg tit flere af på én gang – gerne i basisfarver så de passer til det meste.

Der ryger bare lidt af fidussen ved sådan et sæt, hvis man ikke tager det på samlet. Derfor vil jeg prøve at bruge dette sæt som et SÆT. Og undgå at brænde BH’en ikk’.

Er du god til at købe undertøj i sæt eller er det slet ikke noget du tænker videre over? Det er ikke fordi det er en beklædningsdel andre går og lægger særlig meget mærke til jo. Men det var nu en god følelse i dag at være klædt godt på inderst inde også.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *