Ugen der gik | No. 16

….. Generelt har denne uge været fyldt. Jeg har arbejdet meget både på kontoret, og til vores koncerter på Kansas City her i weekenden.

….. Jeg har dog også fået trænet – husk, at I kan følge med på min snapchat @jhardis, hvor jeg ofte deler snaps fra min træning også. Eller hop med hen på min træningsprofil på Instagram, hvor jeg deler videoer fra min træning.

….. Så var jeg til en dagslangt møde i byen tirsdag med arbejde. Puha min hjerne var smeltet smør efterfølgende.  1

….. Jeg satte mig ind på Den Lille Smalle efterfølgende og ville arbejde lidt videre, men min hjerne var simpelthen som ristet smør, så det opgav jeg hurtigt.

…. Jeg blev til gengæld opdateret på blogge, Facebook og andre livsnødvendige sociale medier.

….. Så bagte jeg denne kage, som I var ret vilde med derude. Den er også god OG sund.

….. Og jeg lavede grønkålschips i weekenden, som jeg også delte herinde.

…. Apropos weekend, så tilbragte jeg den på Kansas City.

…. Først til koncert fredag aften, hvor et lokalt band, Summit, først var på scenen efterfulgt af Niklas Schneidermann.

2

….. Jeg var hjemme ved to-halvtretiden, luftede hunde og falde ellers i søvn til tv’et. Og så vågnede jeg kraftstejlme allerede igen ved nitiden lørdag morgen. Jeg vendte mig dog om på den anden side, og tvang lidt mere søvn til kroppen.

….. Jeg stod alligevel helt op fra dynerne ved ellevetiden, og fik gjort mig klar til endnu en dag på Kansas City. Ved femtentiden stod jeg derfor igen derude og gjorde klar til aftenens to metalbands, der gav koncert.

3

….. Derfor var min weekend gået som duggen for solen. Hurtigt og uden jeg lagde mærke til det.

…. Søndag blev, efter weekendens to koncerter, brugt på langs! Det trængte jeg virkelig til, selvom jeg tror, at sofaen var ret træt af mig sidst på aftenen. Jeg ved sgu ikke om bulen fra min røv nogensinde forsvinder, men så ved jeg da, hvor jeg skal placere mig næste weekend…

….. Jeg fik dog også klemt lidt fotoskydning ind fredag trods et lortevejr, der virkelig var imod os. Jeg var ude med hende her, og vi måtte ‘desværre’ starten vores aftale med en kaffe fra Nelles og vente på, at regnen stillede af.

…. Det der kom heldigvis nogle virkelig fine billeder ud af, som jeg glæder mig meget til at dele herinde. Det er bl.a. til et samarbejde her til bloggen, jeg skulle tage billeder. Et samarbejde jeg er virkelig glad for, og som jeg vil fortælle meget mere om lige straks!

2 replies
  1. Liv
    Liv says:

    Ej jeg må simpelthen snart forbi Kansas City. Føler mig som en falsk odenseaner uden kendskab til de “moderne” spillesteder :b

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *