Opskrift | sunde (grønkåls) chips

Nu er der altså ikke fordi, det bliver en madblog herinde. Så god er jeg slet ikke i et køkken (jeg forestiller mig at Casper nikker samtykkende når han læser det her). Måske mine manglende gastronomiske evner hænger sammen med, at jeg bedst kan li’ at spise mad. Alligevel bevæger jeg mig da oftere og oftere ud i køkkenet, og da vi fik ovn for en uge siden er mit engagement for at lave mad ved at stige. Nyt køkkenudstyr har samme effekt på min interesse i madlavning, som nyt træningstøj på min tid i centret.

Anyways – jeg vil dele denne, virkelig, simple opskrift med jer på sunde chips. Jeg har lavet dem før, men det er efterhånden hundrede år siden. Mindst. Og jeg havde glemt, hvor sunde de smagte.. De der grønkålschips. For jovist de knaser, og med salt og balsamico er de da også et nogenlunde smagsmæssigt substitut for mine yndlingschips med vinegar, men de smager altså også sundt. Hvis sundhed har en smag, så må det uden tvivl manisfesteres i grønkålschips.
blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-groenkaalschips-groenkaal-opskrift-sund-7 blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-groenkaalschips-groenkaal-opskrift-sund-8 blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-groenkaalschips-groenkaal-opskrift-sund-4 blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-groenkaalschips-groenkaal-opskrift-sund-2

DU SKAL BRUGE
En pose grønkål
En spsk balsamico
En spsk olivenolie
Grove saltflager
Lidt finere salt

blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-groenkaalschips-groenkaal-opskrift-sund-3blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-groenkaalschips-groenkaal-opskrift-sund-13

SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på ca. 170 grader (varmluft). Skyl og del grønkålen i passende mundhapsere. Læg grønkålen i en skål og hæld balsamico, olie og salt over og bland godt sammen. Læg på bageplader og bag i ca. 15 minutter indtil grønkålen er crispy. Jeg er kan bedre li’ grønkålen mærk og sprød, end lys og blødere, men det er jo en smagssag. For mig betyder konsistensen, at min hjerne nemmere bliver snydt til at tro, at jeg rent faktisk spiser chips. Og ikke grønkål.

blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-groenkaalschips-groenkaal-opskrift-sund-15blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-groenkaalschips-groenkaal-opskrift-sund-16

Det er en perfekt sundere snack her til weekenden, end den klassiske chips der edderundelyndeme har mange kalorier (og fedtstoffer) i sig. Der er disse et noget bedre alternativ. Jeg kommer dog ikke til at snacke den alt for meget i dag, for jeg skal arbejde på Kansas City, hvor vi igen i aften har koncert. Kom endelig ud og sig hej! Det er to lokale bands, der skal spille og det er sgu bare altid spændende, når det er odenseanske bands, der spiller synes jeg.

Ellers må I nyde jeres lørdag aften – der kommer Men In Black på TV2, og jeg ærgrer mig kun lidt over at gå glip af den. Måske de genudsender den i morgen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *