Et lille (varmt) tip her i kulden

Der sker simpelthen så mange fine ting for tiden her på den anden side af skærmen. Jeg har bl.a. snart en lækker konkurence i ærmet til jer i ledtog med en samarbejdspartner, og den er _virkelig_ god!
Og så starter jeg samarbejde med et nyt, dansk brand som I også snart hører meget mere om! I dag har jeg haft et fotoshoot med hende her (selvom vejret virkelig var en udfordring!), hvor jeg skulle tage billeder til dette samarbejde.

Ud over det så skal jeg snart spise lækre bøffer med en håndfuld seje bloggere fra Odense på en ny restaurant, der åbner i Odense. Kan I gætte, hvorhenne?

Jeg glæder mig i hvert fald mega meget, og generelt er humøret bare i top for tiden. I hvert fald her i Odense. Desværre har jeg nogle familiemedlemmer, der (stadig) er ret syge. Jeg var hjemme på visit sidste weekend, og det var bare så dejligt lige at holde nogle familiedage ‘derhjemme’. Det er lidt svært at dele mere om det herinde, for bloggen er MIT valg. Ikke min families. Derfor kan jeg faktisk ikke fortælle meget mere om det. Ikke andet end at det handler om især et tæt familiemedlem, der går gennem en meget hård tid, og det var bare dejligt at være på besøg hos personen, holde i hånd og bare snakke sammen. Puha det er hårdt og måske nok også derfor, at jeg ikke har delt så meget om det herinde. Det kommer måske på et tidspunkt. Lige nu skal det hele bare helst blive godt igen, selvom det er hårdt lige nu.

blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-daddelkage-opskrift-sund-4 blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-daddelkage-opskrift-sund-5 blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-daddelkage-opskrift-sund-2

Og jeg ville faktisk bare lige hurtigt dele et lille tip i dag. Jeg er nemlig en stor frossenpind, og jeg _hader_ at fryse. Jeg hader at fryse så meget, at jeg under en samtale om emnet “hvordan vil du helst dø – fryse ihjel eller dø af varme?”, svarede at jeg, “hellere vil smelte mozzarella på min mave liggende i en ovn, end jeg vil forestille mig at glemme mine handsker på en decemberdag“. Så ja. Jeg hader at fryse.

Derfor er jeg noget beklemt her i vintermånederne, hvor der som bekendt er ret koldt udenfor. Og faktisk også indenfor synes jeg. Jeg tænkte over det den anden dag. At jeg faktisk synes, at der også er koldere indenfor selvom temperaturen er rigelig varm. Men alligevel trækker jeg en stor sweater over hovedet indenfor og dropper outfits med halvbare ærmer. Er det kun mig, der har noget psykosomatisk? At jeg kigger udenfor og tænker, at det er koldt, og så føles det koldt indenfor. Måske er jeg bare lidt følsom haha.

Et af mine største dilemmaer om vinteren er, at jeg (forestiller mig, at jeg) fryser så meget, at jeg ikke får brugt alle mine fine skjorter og tyndere trøjer. Derfor kom jeg på den tanke, at en uldundertrøje kunne være svaret. En uldundertrøje kan skabe et inderst lag, der ikke er for tykt, men som samtidig giver varme. Grunden til, at jeg har valgt uld er, at det tilpasser sig kroppens temperatur og det transporterer fugt væk, så jeg ikke bliver ulækker under min cykeltur på vej til arbejde. Der er altså ikke noget værre, end at cykle om morgenen og komme på arbejde med svedperler løbende ned ad ryggen… Jeg kan ikke være den eneste?

En uldundertrøje kan i hvert fald hjælpe meget af fugten væk, og på den måde holde mig tør OG varm. Der er nemlig heller ikke noget værre, end en fugtig top indenfor den varme sweater. Ad.

blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-daddelkage-opskrift-sund-6blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-daddelkage-opskrift-sund

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg havde en ide om, at jeg kunne finde en uldundertrøje i min lokale Kvickly på Skibhusvej og rigtigt nok. Denne uldundertrøje er derfor derfra, og er nem at få fingrene i. Den koster 129,95 og det synes jeg faktisk er en rigtig fin pris taget i betragtning, at den både er af økologisk og bæredygtigt uld. Bæredygtigt tøj er noget jeg tidligere har talt om herinde, og Noble Threads er altså nogle af de bedste til at finde smukt, bæredygtigt tøj. Se bare mit look i denne kjole. Så hop hen på deres webshop lige her og se selv.

Denne top er dog fra COOP og deres mærke Änglemark, og jeg glæder mig meget til at holde mig varm i den. Selvom jeg sikkert kommer til at dække det til, så er jeg også vild med det fine broderi foran – det minder mig lidt om min mormor, og generelt ‘bedstemor’-looket, og det synes jeg er så fint.

Men det var bare lige et varmt tip fra mig i disse kolde dage. Måske du også kan bruge det – jeg kan ikke være alene om at fryse så meget de her måneder!? Nu vil jeg hoppe på cyklen og tage en aften på Kansas City, hvor jeg arbejder til en koncert. Kan I have en god aften derude, hvad end den står på Vild med Dans, sofahygge, druklege eller arbejde.

blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-daddelkage-opskrift-sund-3blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-daddelkage-opskrift-sund-7

8 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Hvor fint! Giv endelig lyd, om det hjælper på varmen. For det er virkelig koldt, både ude og inde. Jeg prøver mig forsigtigt af mit en tynd skjorte her til aften, men når jeg går ud bliver det med en læderjakke som trøje under vinterjakken. Der er simpelthen så meget af min garderobe, der er sendt i vinterhi, for jeg fryser konstant. Hvordan pokker har vi overlevet alle de andre vintre??

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Dét gør det! Havde en tynd skjorte på i går, og kunne tydeligt mærke en forskel. Jeg har det på samme måde med min garderobe haha. Det er ret ærgerligt. Men jeg håber, at tiltag som uldundertrøjer kan hjælpe lidt på det.

   Klem J

   Reply
 2. Line
  Line says:

  Hvor lyder det mega fedt med alle tiltagene ift. din blog og bloggere generelt i Odense! Vi er sgu seje 😉 Og tak for tippet hilsen en fellow frossenpind.

  /Line

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ih ja det er sgu dejligt, at der sker nogen ting her! Som jeg ikke selv står for haha! Der er sgu mange flere frossenpinde derude, end jeg lige tænkte.

   Klem J

   Reply
 3. M
  M says:

  Jeg har det præcis som dig! Jeg fryser så nemt og hader det, også inden for til trods for masser af dyr varme der fosser ud af radiatorerne? Jeg har brugt uldundertrøjer i mange år. Det er genialt, når man både fryser meget, men også nemt kommer til at svede på cykelturen. Jeg hepper på uld?
  Dit lakridspibe-billede er så fint. Hvor har du købt det???
  Tak for en rigtig god blog! Det er fedt at læse med- bor selv i Odense.

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha varmen fosser også ud herhjemme! Jeg går og skruer op hele tiden, og min kæreste går og skruer ned hele tiden!
   Det er simpelthen så dumt, at jeg ikke før har brugt uldundertrøjer – jeg brugte den i går under en tynd skjorte og frøs ikke nær så meget, som jeg eller gør. WIN!

   Plakate er fra http://www.wonderhagen.com/da/15-klassikere – de har mange finde plakater i den stil, så bestemt værd at tjekke ud.

   Og TUSIND tak! Det er jeg bare SÅ glad for, at du synes og tusind tak fordi du læser med!! Det betyder så meget. Har du nogle ideer til indlæg omkring Odense, må du endelig tippe dem 🙂

   Hav en god lørdag
   Klem J

   Reply
 4. Rikke Simonsen
  Rikke Simonsen says:

  Sikke et fint tip! Det vil jeg da helt bestemt overveje. 😀
  Og spændende med en konkurrence snart og ny samarbejdspartner!
  Hvad angår det med din familie, så sender jeg et stort kram og varme tanker <3
  Uhh, bloggerhygge lyder så godt her i den kolde tid – mon ikke I skal på MASH? (er det ikke den, der åbner snart?)

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det er i hvert fald testet herfra nu, og det virker!

   Ih jeg glæder mig til at kunne dele det med jer!! Begge ting 😉

   Og tusind tak. Det er sødt af dig <3

   Godt gættet 😉

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *