SUND OPSKRIFT // OVNBAGT TORSK MED BØNNER & PESTO

ovnbagt torsk

Haps! Her kommer en nem og sund opskrift på fisk. Jeg er normalt ikke alt for begejstret for denne slags fisk; torsk. Men denne ret er virkelig lækker, og torsken smager ikke fisket {pun intended}. Retten stemmer desuden godt overens med det sunde tema, jeg kører på bloggen denne måned. Der er fisk, masser grønt og en lækker pesto. Mht. hvordan jeg selv klarer mit nytårsforsæt med at tage sunde valg, så går det faktisk udmærket. Indrømmet – her i weekenden, hvor jeg var på arbejde startede den ene dag med brød, og selvom det generelt var sunde valg, så faldt jeg lidt af vognen. Hvilket jeg godt kunne mærke med en lettere oppustet mave og lidt mindre energi de to dage. Jeg kan virkelig mærke en forskel når jeg spiser masser grønt i løbet af dagen, gode sunde råvarer og når jeg undgår raffineret sukker. Derudover har min træning fået et nøk opad, og med mit nye program kan jeg virkelig mærke fornyet energi efter en tur i centret. Den første uge var hård. Jeg var træt, smadret og brugt efter træning. Men nu kan jeg mærke, at både kost og motion er vendt til det bedre. Det er skønt. Er nogle af jer gået i den sunde(ere) grøft her i januar?
IMG_7478IMG_7472

OPSKRIFT

Ingredienser
Torskefiletter
En bønneblanding {eller det grønt du gerne vil have til}
Grøn pesto
Citron {gerne økologiske}
Baked beans
Tilbehør – vi fik en grov pasta

Sådan gør du
Den her ret er VIRKELIG nem at lave! Et fad fyldes med diverse grønt, torsken lægges på toppen og der “drysses” med pesto ovenpå. Lidt citronsaft presses ud over, og der lægges skiver af citron ovenpå. Herefter skal det i ovnen i ca. 20-30 minutter {alt efter filetternes størrelse}. Samtidig sættes vand over til pasta og ét volia – en omgang lækker, nem og sund ret!  IMG_7483

{ Følg med på Instagram // Facebook // Bloglovin // Snapchat @jhardis }

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *