THURSDAY PICK ME UP : HOW TO MAKE TINTO DE VERANO

Thursday pick me up anden udgave standard tekst

tinto de verano
Bedre sent end aldrig ikke?! Min dag har været pakket med aftaler, der nærmest har ligget oveni hinanden. Derfor har jeg først her til aften kunne redigere billeder til dette indlæg. 

MEN! Torsdag. Igen. De her ugentlige indlæg gør virkelig, at det går op for mig, hvor hurtigt tiden går! Vi kom hjem fra ferie i sidste uge, og det føltes som var det i går.

Da vi var afsted på krydstogtet (læs mere om det her) drak vi ret mange forskellige drinks ombord på skibet. Vi havde en all-inclusive drikkepakke, hvilket selvfølgelig betød, at vi skulle smage stort set hele udvalget!

tinto de verano collage

Vi fandt os dog hurtigt nogle smage, der fik smagsløgene til at danse mere end andre, og en Tinto De Verano var iblandt disse!

IMG_9560
Det er en VIRKELIG simpel drink, men den blev nu alligevel en vinder hos os. Hoveddelen er rødvin, men fordi man blander rødvinen op med andre drikke bliver den ret sommerlig. Og selvom vejret ikke just i disse dage emmer af særlig meget forår, eller sommerens kommen, så er jeg sikker på, at denne drink vil gøre sig godt netop i disse dage!

IMG_9570

Drinken findes i flere forskellige udgaver, og denne opskrift jeg deler i dag er blot én ud af mange!

INGREDIENSER

Rødvin
Lemon sodavand
Citronskiver
Martini Rosso Vermouth

SÅDAN GØR DU

 1. Fyld et rødvinsglas 1/2 med isterninger
 2. Fyld 1 del rødvin og 1 del sodavand i glasset
 3. Hæld et skævt Martini Rosso i
 4. Top af med en skive citron

IMG_9587
Drikken minder meget om den kendte Sangria, som de drak meget i Italien da vi var afsted! Man kunne købe det ved næsten alle caféer, og under en guidet tur til en underjordisk hule fortalte vores guide med stor begejstring i stemmen, at han efter turen altså skulle have et glas sangria! Kl. var 11.00. Om formiddagen.

Nu er den dog 23.00 og jeg vil lukke skærmen sammen. For i morgen er også en dag fyldt med aftaler og ting at se til. Inden den står på weekend OG et lækkert blogevent i weekenden som hende her og jeg står for! Hold nu op jeg glæder mig. Men meget mere om det senere 😉 Lidt teaser har man vel lov at være!

FOLLOW ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT @JHARDIS

3 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Det kaldes jeg lidt af et life-hack; sommervenlig rødvin? Ja tak! Elsker rødvin, men kan simpelthen ikke holde den tunge smag ud, når sommeren brager derudaf. Ikke at den gør det for ofte herhjemme, men det er alligevel meget cool med et tip til, hvordan drikken alligevel kan nydes på det varmere dage 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Nej det kan godt bliver lidt for tungt faktisk – enig!

   En klassiker er jo også at blande det med enten Cola eller Sprite 🙂

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] En Tinto de Verano ♥ Den fik jeg bl.a. på vores krydstogt. Den er G E N I A L! […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *