OUTFIT//DEN LEVENDE VÆG

Jeg har i dag været i Kolding og have møde med min projektgruppe. Jeg studerer på Syddansk Universitet, og Kolding har lige indviet deres nye universitet. Det er en super lækker og æstetisk flot bygning – der mangler ifølge mig (og ret mange andre af mine medstuderende) desværre nogle kvadratmeter, hvor vi kan have projektrum og i det hele taget være når man, som man gør rigti’ meget på mit studie, arbejder i grupper. Anyhoodles så er det nye uni nu rigtig flot og hold nu kæft nogle rammer man studerer i. Der er fyldt med udendørs, overdækkede og store terrasser over det hele, og på en af disse lækre terrasser findes der “levende” vægge. De er dækket af grønne planter, og jeg kunne ikke dy mig for at spørge en af mine søde projektmedlemmer, om hun ikke ville knipse et par billeder med den naturlige og flotte baggrund!

20141023_144600 20141023_144604 20141023_144627 20141023_144653 20141023_144715Som manden herhjemme kalder det, så kører jeg i dag Legolas-frisuren! Eller hipster-frisuren om man vil. Men den er god, for jeg kan stadig have løst hår, uden at få det i ansigtet. Win win. Og så har jeg anskaffet mig en klassisk camel coat, som virkelig rykker i gadebilledet for tiden, samt et par højskaftede støvler. Sidstnævnte har jeg haft stående en uges tid, uden rigtig at turde at have dem på. Det kan være svært at vurdere om man helt forsvinder i et sådan par, når man er en bette trunte på 165 cm. I dag valgte jeg så bare at dække mine stolper helt til haha! Må afprøve støvlerne en dag til et mindre dækkende outfit.

 

Er der andre der er hoppet på trenden med højskaftede støvler eller camel coat?

 

2 replies
  1. Sarah
    Sarah says:

    det smykke du har i din conch piercing ser så fedt ud! Hvor er det fra, og ved du hvad “størrelse” det er? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *