INSPIRATION TIL FERIEKUFFERTEN

FERIETØJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{ Stribet poolkimono // Strandnet // Flade sandaler // Sandaler med sten // Stilletter // Ombre skjorte // Denim nederdel // Kjole med frynser // Blå skjorte // Midi ombre nederdel // Pink solbriller // Off shoulders kjole // Mønstret oversize kjole }

Så er det sgu i morgen, vi tager til sydens sol og varme! Hele denne weekend er gået med at hygge herhjemme med min familie, inden jeg i morgen hopper på et tog videre i min færd, og bruger en uge sammen med Casper og hans familie på det her lækre skib.

Vi skal altså ikke tage toget hele vejen til Middelhavet. Men vi flyver fra Kastrup i morgen formiddag, og jeg skal med toget derind. De sidste mange rejser, hvor jeg har fløjet, har det været med afgang med Billund, og jeg glæder mig faktisk lidt til at skulle rejse fra Kastrup igen. Virkelig basic bitch glæder jeg mig også til et modemagasin og en Starbucks coffee i morgen formiddag inden flyveturen 😉 Man er vel blogger.

Apropos bloggeri – jeg har samlet en klassisk collage med ferietøj! Jeg har allerede pakket min kuffert (det skete fredag aften virkelig sent – jeg er IKKE typen, der pakker i god tid), men nogle af mine items minder meget om ovenstående på collagen.

Bl.a. den blå skjorte – min er blot fra H&M’s SS15 Studio kollektion (se den her og her), og den har jeg haft med på ferie før. Derfor ved jeg også, hvor god denne slags skorte netop er til de varmere himmelstrøg. Den er let, og dækker skuldre og arme til de dage, hvor man enten har fået nok sol, eller hvor det er lidt køligere i luften.

Kjolen med off shoulder effekten er jeg helt vild med! Den er klart på min ønskeseddel for sommertøj denne sæson. Off shoulders synes jeg også at spotte mere og mere i modebilledet. Er det noget I har lagt mærke til?

De pink solbriller er jeg fuldstændig faldet for. Hold nu kæft de er nice! Mine solbriller må altid gerne have lidt kant. Jeg har et par helt klassiske, store og sorte fra Forrest and Bob, og de dækker et stort område rundt om mine øjne og ret meget af mine æblekinder, hvilket jeg synes er ganske fordelagtigt. Så får jeg nemlig mindre sol omkring øjenområdet, end ved de mindre solbriller. Men disse i pink er da for lækre, og er klart røget i min virtuelle indkøbskurv.

Generelt er det alle itmes, der er lidt løse, og let kan svinges over en bikini eller passer sig til høje grader. Når det er varmt, og solen står lige på én, så er jeg bedre til det løsere tøj. Det er klart en smagspræference, og jeg er sikker på, at nogle af jer klart foretrækker noget mere tætsiddende tøj. I don’t blame you. 

Jeg vil få fedtet fingrene væk fra tastaturet, og gå en sidste tur med vufferne inden jeg som sagt i morgen tidlig hopper på toget, og starter næste del af påskeferien.

Husk, at du altid kan følge med på snappen @jardis (din lille nysgerrige satan…) eller Instagram.

Hvad pokker skal I egentlig lave her i Påsken? Jeg har, som en artig blogger, selvfølgelig planlagt lidt indlæg til jer. Jeg er nemlig ikke sikker på, at internettet på den der båd er særlig stabilt (og vist nok også pænt dyrt at koble sig på!), og jeg vil ikke have, at der er helt stille herinde i en uge. Jeg lancerer bl.a. en ny føljeton herinde, og den glæder jeg mig virkelig til at se, hvordan I tager imod! Pls be nice? 

Over and out og god påske //

 

{ Følg med på Instagram // Facebook // Bloglovin // Snapchat @jhardis }

2 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Der er virkelig et eller andet lækkert Carrie Brafshaw-agtigt over de der grå snørrestiletter. Tvivler på de er vildt gode at gå i, men det banker det materielle hjerte nu ikke mindre af 😉

  GOD FERIE!!! Håber virkelig I får en skøn tur. Misundelse er der nok af herfra 😀

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha jeg tvivler også om de er gode at gå i – men de ville helt sikkert være perfekte til en aften på dækket på skibet 😉

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *