OOTD // BIRRRRTHDAY GIRL & NEW PANTS

IMG_9305Glædelig påske!

Hvis man kan sige det?

I hvert fald så glædelig fødselsdag! For det er også, hvad dagen i dag er. Min fødselsdag.

27 år sgu. Jeg kan ikke rigtig mærke nogen signifikant forskel. Måske bortset fra på pengepungen nu jeg skal betale voksenpris hos DSB. Yikes det blir’ ikke en fornøjelse. IMG_9273
Disse dage er vi virkelig på farten. Vi er på krydstogt i Middelhavet, og et sådan byder på mange forskellige lande og byer. Næsten så mange, at jeg lige skal huske mig selv på om morgenen, hvor det nu er henne vi er i verdenen.

I dag er vi i Italien. Nærmere betegnet i byen Geno(v)a. Det kan staves på begge måder, men jeg har endnu ikke erfaret, hvilken italienerne siger. Det skal jeg nok nå i løbet af dagen.

Da vi var i Palma de Mallorca begik jeg en modegerning jeg aldrig troede jeg skulle begå. Jeg havde endda forsvoret overfor både mig selv og andre, at jeg aldrig ville kunne forstille mig selv i dette item. Jeg købte mig et par culottes! Hvad gir’ I mig! Den er sgu god nok!IMG_9298
De er fra Zara og kostede den nette sum af 150 kr. Eller 19,95 euro som er valutaen her. Og jeg elsker dem sgu! Også selvom jeg måske er lidt sent ude i forhold til trenden angående disse løse og behagelige bukser. Det er lidt ærgerligt, for de er virkelig dejlige at have på, og perfekte til de 18 grader vi fører os her.

Hvad synes I om dem? IMG_9308

Billederne her er fra den smukke by Marsellies, hvor vi havde kort residens i går. Byen er jeg, foruden mine bukser, også forelsket i. Jeg har ikke forinden været i Frankrig, men vil allerede tilbage! IMG_9312 IMG_9317 IMG_9329

Jeg vil signe ud igen. Casper sidder overfor mig på vores lille cafébord her i Genova – Dolce e Salato – og vi skal videre ud i byen.

I morgen står den på Rom. Altså byen – ikke drikken. Har I nogle gode råd dertil så råb endelig højt i kommentarfeltet. Som jeg btw godt ved halter lidt. Jeg blamer det ustabile wifi på skibet.

7 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Stort tillykke med fødselsdagen, søde Jeanette! Håber I får tid til at fejre med manér 😉

  Og de bukser der ser nu altså noget mere elegante og lækre ud, end mange andre culottes. Faktisk klæder de dig skide godt! Godt køb – og kanon gode billeder! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Men jeg er virkelig vundet “over on the dark side”, for denne slags bukser er SÅ mange gode ting. Behagelige at have på, giver en smuk silhuet, koster kun 179,-. Så ja. Jeg er faldet for disse bukser, og dette er da også mit andet par. Det første jeg gav mig i kast med, kan I se i dette indlæg. […]

 2. […] havde jeg forsvoret, at jeg ALDRIG ville se mig selv i et par culottes. Men efter jeg faldt over dette par, under vores ferie i påsken, der er jeg altså solgt til denne beklædningsdel. De giver SÅ fint […]

 3. […] En Tinto de Verano ♥ Den fik jeg bl.a. på vores krydstogt. Den er G E N I A L! […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *