Blotterjakken, bloggerdate og en fest!

Tasken fra norjiin er modtaget som gave

I går mødtes jeg med en fellow-bloggerinde og kær veninde, der deler ud af sin abnormt, store DIY-visdom på sin blog lige her. Det er altid en fordel at kunne skabe en win-win situation, hvor vi både tilbringer nogle timer sammen som veninder, men også kan udnytte hinandens trang til at blive foreviget foran den magiske sorte boks, der gang på gang udløser en klikkene lyd når vi er i nærheden.

Vores aftale i går var derfor både blog- og veninderelateret. Det er skønt, som tingene kan gå op i en højere enhed. 

Jeg har ofte fri om fredagen. Som I måske ved, så ynder jeg at placere mine arbejdstimer på ugens første fire dage, og kan derfor kalde det en tidlig weekend allerede torsdag eftermiddag. Hen på efteråret kommer vi dog til at have en del flere weekendarrangementer, hvorfor en del af mine timer også vil ligge i weekenden. Jeg kommer nemlig til at stå for ca. 80% af afviklingen af vores arrangementer.

IMG_5283IMG_5304

Til den tid vil jeg stadig primært holde min fredag fri. Det er den skønneste følelse at have fri en hverdag og få ordnet alle de ting, jeg ikke kan nå efter min almindelige arbejdstid. I går blev dagen først spenderet med at sove længe, gå en tur med hundene, træne i OBBC og dernæst hygge nogle timer i selskab med Cille.

Ud af vores aftale kom disse fine outfitbilleder, hvor jeg endnu engang fik rocket min lange frakke fra H&M. Eller som min lillesøster kalder den; “blotterjakken!”. Jeg ved dog ikke, om jeg kan se ligheden mellem min jakke og en blotterjakke. For jeg ved ikke, om blottere har standardjakker de anvender til deres specifikke formål. Om der ligger en “blotterjakkebutik” et sted, hvor de handler alt deres blotterudstyr…

Jeg kan uanset hvad forvise jer om, at jeg IKKE anvender min jakke som en blotterjakke. I hvert fald ikke med vilje så. Men altså ja ja, “Call them as I see them”, og blotterjakken blev akkompagneret af mine culottes fra ZARA. Havde du for et år siden fortalt mig, at jeg ville kunne ses i et par culottes, var jeg faldet rullende om af grin. NEJ TAK!

Men jeg er virkelig vundet “over on the dark side”, for denne slags bukser er SÅ mange gode ting. Behagelige at have på, giver en smuk silhuet, koster kun 179,-. Så ja. Jeg er faldet for disse bukser, og dette er da også mit andet par. Det første jeg gav mig i kast med, kan I se i dette indlæg.

IMG_5290IMG_5487 IMG_5293IMG_5488 IMG_5320

Som prikken over det ellers så fine i, svang jeg min nye taske fra det nye, danske taskemærke norjiin, over skulderen. Som I kan se øverst i indlægget er tasken modtaget som gave, og hold nu magle, en lækker én af slagsen! Materialet er læder, og jeg spår, at den bliver en kærkommen substitut til min noget tungere Decadenttaske.

Jeg har modellen “Big Shopper” fra Decadent, og som navnet antyder, så er den altså stor. Og lidt tung allerede inden jeg fylder den med habengut. Denne taske fra norjiin er en del lettere, og har et indbygget sleeve til computere.

Dét et skidemsmart for mig, der ynder at have min Mac med mig rundt, HVIS lejligheden skulle byde sig til lidt blogging. Samtidig er der rigelig plads til mit store Canon spejlrefleks, der fylder en del, pung, ekstra sko og aaaalt muligt andet gøgl vi damer har med os rundt. 

I aften skal jeg på Kansas City igen. Dog i rent socialt øjemed, da vi holder fest for alle vores frivillige på Kansas City! Dét glæder jeg mig meget til. Da jeg også er frivilligkoordinator, skal jeg afsted lidt før og sørge for, at de sidste praktiske ting er på plads.

Derfor vil jeg klappe computeren sammen, og få klædt om. Outfittet til aftenens fest volder mig ikke de store udfordringer, da temaet for festen er “kom i det tøj du havde på, da de læste invitationen”.

Kan I have en SKØN lørdag eftermiddag og aften! TAK fordi I følger med hver og én af jer. Det er jeg SÅ glad og taknemmelig for ♥

IMG_5490 IMG_5500 IMG_5504

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *