H&M SS15 STUDIO// TWO PIECES IN MY CLOSET

Jeg havde lidt frygtet at H&M’erne ville have været rippet for den nye kollektion, but nope. Og jeg fik de to dele jeg allerhelst ville have fra kollektionen. (Og de to dele som min bankmand nok ville mene var mere end rigeligt). Nemlig den blå lange skjortekjole, og de fine shorts med flamingoer på. IMG_8094 IMG_8096 IMG_8098 IMG_8107 IMG_8108Jeg var tæt på at hoppe på (i) de lange bukser, og sidder måske og fortyder lidt, at de ikke kom med hjem. Men. tror simpelthen ikke, at de ville være såå anvendelige igen. Jeg forestiller mig faktisk at kunne kombinere både skjortekjolen og shorts’ne når vejret bliver til det.
Andre der har hapset nogle lækre ting fra den fine kollektion? I dag nyder jeg en fantastisk dag med fødselsdagsfejring af hunden selv, og en aften med masser spas og løjer med mit arbejde. Kan I alle have en god weekend! 🙂

Ps. Billederne er taget hjemme hos mine forældre. Og jeg tog den første den bedste tøjbøjle, der hang i deres skab. Tilfældet (skæbnen) var, at bøjlen er fra Hotel Grand i Odense. Det studsede og grinte jeg lidt over.

2 replies
 1. Marianne
  Marianne says:

  Hej,
  Støtte lige på din blog i forbindelse med en søgning omkring H&M studio i Odense og måske kan du hjælpe. Hvilken af Odenses H&M’er har denne linje? På forhånd tak 🙂
  Mvh Marianne

  Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] den blå skjorte – min er blot fra H&M’s SS15 Studio kollektion (se den her og her), og den har jeg haft med på ferie før. Derfor ved jeg også, hvor god denne slags skorte […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *