OOTD: KLAREGADE & BIRRRTHDAY BOMBER JACKET

ODENSEBLOGGERS ODENSE BLOGGER KLAREGADE JEANETTE HARDIS LET'S BLOG SOME SHIT

Fik I læst indlægger fra i går, hvor jeg interviewer Cecilie til Tuesday Talk? Tuesday Talk er en føljeton, der udkommer hver tirsdag, hvor jeg interviewer en dygtig odenseansk blogger, og deler kærlighed ud til alle de dygtige bloggere, der findes i Odense. Vi skal sætte alle de kompetente bloggere fra Odense på landekortet, og dette er mit input til at gøre det!

Damen, der står bag disse billeder vil også komme på inden alt for længe. Hun hedder Line, og blogger på Vidunderlige Virvar (find hendes blog lige her). Hun er en af de skønne bekendtskaber jeg har gjort mig igennem hele denne blogverden, og sikke et skønt bekendtskab af slagsen. Vi havde i sidste uge aftalt en fotoshootdate, hvor vi kunne skyde billeder til vores respektive blogge. Det er RET nice at møde folk, der også forstår værdien af en fin lokation til outfitbilleder hah! Det er også en fordel, at hun bestemt ikke er frygtsom overfor fremmede mennesker, der stirrer som var vi et muteret par flygtet fra det skøre cirkus. To damer, der knipser billeder midt på gaden er tilsyneladende et værre spektakel.

IMG_1564

Anyways udover at dele lidt medbloggerkærlighed ville jeg faktisk også dele lidt søsterkærlighed. Kan I huske dette indlæg, hvor jeg sukker over alskens bomberjakker? Det indlæg læste min kære lillesøster, og hun endte sgu med at være prinsen på den hvide hest, der fremskaffede en sådan jakke ♥ Hvor heldig man har lov at være som storesøster indimellem. Og er den ikke hip? Sådan hip hop. Hah.

Det er vist en virkelig basic bitch jakke dette forår og sommer, men who cares? Hvis man bare selv er nede med trenden, så gør det vist ikke så meget. Du kan finde jakken lige her på Zaras hjemmeside, hvis det lokker. Den findes også i armygrøn, hvis den sorte ikke er din stil. Min er købt i Rosengårdcentret, og den anden dag havde de altså fået en ny sending hjem skulle det friste.

IMG_1568 IMG_1586

Jakken sportede jeg i denne omgang med mine fine, stribede bukser også fra Zara. Jeg kan ikke finde dem på deres webshop, men hvis du synes de er nice, har de dem måske i butikken? Det er et par ægte culottebukser! Ikke at forregne for kødet – det er sgu ellers også lækkert. Det er en style jeg ellers havde forsvoret, jeg ikke nogensinde ville lade mig iføre, men man har vel et standpunkt til man tager et nyt right?
IMG_1596

Udover at have brugt dagen i dag på at træne, så har jeg også været en tur forbi Kansas City. Følger du med på snapchat (JHARDIS) ved du hvorfor, og ellers vil jeg blot tease om besøget, indtil jeg i true blogger style afslører det senere på bloggen! Men det er pisse spændende kan jeg godt fortælle! Stay tuned!

Find nye indlæg på BLOGLOVIN // Like bloggen på FACEBOOK // Se flere billeder på INSTAGRAM // Følg med til daglig på SNAPCHAT @JHARDIS

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *