THURSDAY PICK-ME-UP: MILKSHAKE IT UP!

Thursday pick me up anden udgave standard tekst

Yay! Torsdagdrinks vanen tro her på bloggen!

I dag skal vi lade smagsløgene forkæle af denne lækre og yummi milkshakeudgave af en drink. Det er en virkelig sommeredition, og selvom kalenderen endnu ikke helt skriver sommer, så er vejret begyndt at lade os overbevise.

STRAWBERRY MILKSHAKE VODKA DRINK ODENSEBLOGGERS ODENSE BLOGGER JEANETTE HARDIS LET'S BLOG SOME SHIT

Jeg lavede denne drink sidste weekend, hvor jeg mødtes med denne søde dame (der btw lavede DE lækreste kager. OMG! DEM skal I virkelig lige holde øje med når hun smider opskriften på bloggen. Nøjs de får enhver kage på Lagkagehuset til at blegne!) og denne dygtige og seje dame, der laver SÅ fine DIY-projekter, at det halve kunne være nok. Jeg mener – hun er VIRKELIG dygtig.

IMG_1746

De friske jordbær gør virkelig en forskel for hele oplevelsen af en milkshake in my opinion. Derudover ser de også bare ganske fine og indbydende ud i glasset ikk’? De emmer virkelig af sommer, fregner på kinderne og frisklavet koldskol. Ahh jeg glæder mig til det virkelig bliver sommer herhjemme i DK. Der findes ikke noget bedre end duften af sommeregn på varm asfalt huh! Eller er det bare mig?

IMG_1700 IMG_1740

Anyways! Disse milkshake har også kokosmel som ingrediens, og det giver en ret frisk smag til de søde jordbær, og drinken var ganske fornøjelige at indtage i lørdags da solen varmede vores kinder, og opskriften er som følger:

INGREDIENSER
En pose frosne jordbær
En halv bakke friske jordbær
En deciliter mælk (jeg bruger altid øko-skummet, men den søde vil helt sikkert være givtigt også med dens cremede og sødere smag)
4 cl vodka
2 spsk kokosmel

SÅDAN GØR DU
1. Blend de frosne jordbær med en håndfuld friske jordbær, kokosmel og mælken – evt. doser mælken efter, hvilken konsistens, du ønsker.
2. Blend herefter 4 cl vodka i milkshaken.
3. Hæld på glas og pynt med fine jordbærskiver i og på glasset.

IMG_1689

Denne milkshake er såre simpel, men giver alligevel et fint buzz er det dét, man leder efter i sommervarmen 😉 Derudover er milkshakes bare lækre altså! Jeg elsker dem i næsten alskens afskygninger. Bare ikke dem med alt for meget banan. Jeg har virkelig prøvet, men jeg er bare ikke begejstret for bananer. Jeg påtænker det er konsistensen med smagen. Bananis af den hjemmelavede slags kan jeg f.eks. godt få ned. Men who am I kidding – jeg kan få ALT slags is ned hah!

IMG_1723 IMG_1703 IMG_1678

Milkshaken bliver præsenteret rigtig fint i de “gamle” syltetøjsglas med håndtag. De kan efterhånden erhverves i enhver velrenommeret marskandiser – sikkert også i Søstrene Grene for den sags skyld.

IMG_1672 IMG_1671

Er milkshakes noget du bryder dig om? Det er vist de færreste, der ikke er nede med disse lækre drikke!

Husk du altid kan finde flere opskrifter på drikkevarer lige her. Der er efterhånden en ganske fin samling.

Find nye indlæg på BLOGLOVIN // Like bloggen på FACEBOOK // Se flere billeder på INSTAGRAM // Følg med til daglig på SNAPCHAT @JHARDIS

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *