THURSDAY PICK MED UP: HOW TO MAKE A CLASSIC G&T

Thursday pick me up anden udgave standard tekstI forrige uge var det sgu International G&T-dag! Hvad gir’ du mig? Jeg fik ikke én eneste dråbe gin, men heldigvis er jeg ikke bagefter på den front i forvejen ahem.

g&t

Men jeg kunne da ikke lade dagen gå forbi her på bloggen. Især ikke med tanke på, at jeg hver torsdag udgiver et indlæg med drinkopskrifter.

Derfor skal vi i dag have en helt klassisk G&T. En sådan består efter sædvanen af tre ingredienser. Gin. Tonic. En skive lime.

IMG_9987 IMG_9994
Alternative versioner har selvfølgelig fundet sted alskens gange her på bloggen. Du kan bl.a. se denne udgave med Rosmarin,  den her med agurk, denne med blåbær og slutteligt denne Ramos Gin Fizz.

I dag holder jeg det dog enkelt med en lækker gin, en lækker tonic og en økologisk lime. Spitze!

Hvad angår tonic til en sådan G&T har jeg kunne forstå, at den faktisk har ret meget at sige for kvaliteten af drinken. Derfor klappede jeg, måske lidt for begejstret, i mine alkoholiske fingre, da jeg kunne få lov til at smage en Fever-Tree tonic fra mit besøg hos Smovseriet. Tonic’en er altså derfor sponsoreret i form af en gave, men mine smagsløg lyver sgu ikke af den grund.

IMG_9999

Det er en god tonic! Det gør virkelig en forskel at anvende “råvarer” af god kvalitet. Måske især når ingredienslisten er så kort som i dette tilfælde. Der betyder det meget, af hvilken kaliber de tre ingredienser er.

IMG_0001

Udover denne tonic er jeg også ret begejstret for Fentimans som jeg tidligere har anvendt til drinks herinde. Bare hvis du mangler flere muligheder.

IMG_9975

Følgende opskrift er beregnet til 2 drinks

INGREDIENSER TIL EN KLASSISK GIN & TONIC 
Gin af en god kvalitet
Tonic af en ligeså god, hvis ikke bedre, kvalitet
Lime

SÅDAN GØR DU
Du ska finde et højt glas (det hører sig til G&T) som fyldes 1/2 med isterninger.
Blandingsforholdet i denne drink varierer efter smag og behag. Jeg er selv mest til ca. 3 cl gin og en halv tonic (ca 150 ml), men prøv dig frem.
Hæld gin i glasset over isen, og derefter tonic.
Top af med at presse en limebåd i drinken, og læg som evt som pynt. Tadaa!

FOLLOW ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM// SNAPCHAT @JHARDIS

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *