RANDOM SHIT #1

Jeg ved ikke om det her indlæg er en slags opsamling. Det er i hvert fald en ny føljeton om man vil her på bloggen. Den kommer ikke til at være et fast ugentligt indlæg ligesom Tuesday Talk eller Thursday Pick-Me-Up.  

Det bliver lidt mere ligesom Hvordan jeg har det når…-indlæggene. Altså et indlæg med samme format fra gang til gang, men uden en reel fast udgivelsesdag. Det bliver vist mere når jeg lige har noget random at berette om. Så here goes.

13052723_10153563873915920_350208469_o

 • Ovenstående billede tog min veninde og forhenværende specialemakker i går inden vi skulle mødes med en tredje veninde.
 • Sammen med den trejde veninde har vi startet en lille madklub. Vi mødes en gang om måneden og spiser sammen. Indtil en af de to sikkert flytter til Kbh, hvor de også søger job. #forrædere
 • I går startede madklubben med, at vi spiste ude… Så deeet.
 • Vi fik til gengæld spist lækker og anbefalelsesværdig sushi fra Bluefin i Odense. Den ligger på Klaregade skulle nogle lade sig friste.
 • I dag vågnede jeg med lidt knas med højre skulder.  Alligevel tog jeg afsted til træning (#idiot), men fuckede hele min højre side af overkroppen op, så nu ligger jeg på sofaen med hold i nakken og skulderen (hvis man kan have hold i skulderen. Det føles sådan).
 • Jeg har spist is til frokost i dag. En bøtte. Den med ahornsirup og pekannødder fra Rema #manmågodtnårmanharholdinakken
 • På fredag skal jeg til gengæld holde fødselsdag og kandidatfejring i mit barndomshjem. #storebededagforthewin
 • Jeg har indtil videre fået tre afslag på jobsøgning, og ikke hørt fra resten. Jeg sender to ansøgninger afsted om ugen.
 • Det der “søde dagpengeliv”.. Det er sgu ikke så sødt. Det faktisk ret overvurderet.
 • I torsdags fik jeg igen lavet shellacnegle hos Jeanette, der har klinikken Skønne. Hun manglede en model, og jeg er blevet afhængig af konstant pæne negle. #ingenafskalledenegle
 • Når jeg skriver til folk enten på sms eller fb-chatten forventer jeg svar prompte. Men jeg er ofte flere timer dage om at svare selv.
 • Jeg HADER at cykle i blæsevejr. Regnvejr kan jeg gardere mig imod. Blæsevejr skal bare fucke af.
 • I sidste uge fik jeg en masse nye følgere på snapchat. Jeg fik præstationsangst og anede ikke, hvad jeg skulle tage billeder af. #følgmigpåJHARDIS
 • Min lillesøster sendte mig en buket blomster i fredags. Bare for. #søstrekærlighed

FOLLOW ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM// SNAPCHAT @JHARDIS

1 reply
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Oh sweet Bluefin. Det er et farligt bekendtskab at stifte. Av, av, av min pengepung! Men nøjh hvor det smager godt…

  Jobsøgning er virkelig en bitch. Hvor svært kan det være i det mindste bare at sende et fucking auto reply som afslag? Krydser fingre for, at du snart får held med jobjagten, så “det søde dagpengeliv” ikke når at drive til alt for meget til vanvid 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *