THURSDAY PICK-ME-UP: RECAP

Så blev det altså torsdag igen.

Indtil videre er denne uge ganske simpelthen gået SÅ hurtigt! Ugen startede som tidligere skrevet med et møde hos jobcentret. Dét gik rigtig fint, og jeg er heldigvis fortrøstningsfuld hvad angår mine jobmuligheder. Der går ikke én dag uden, at det at søge job ikke huserer i mit hoved. Det er meget fint, men nogle gange får jeg stadig følelsen af, at jeg studerer.

For der er lidt den samme dårlige samvittighed, hvad angår, at der faktisk hele tiden er noget jeg kan lave for at søge job. Nogle gange skal jeg huske, at jeg faktisk gerne MÅ holde fri. Uden dårlig samvittighed. Jeg har kun været færdiguddannet en måned, og jeg er ganske positiv, hvad angår fremtiden. Så det hele skal nok gå (siger jeg for at berolige mig selv!)

Nu skulle indlægget i dag ikke handle om min midlertidige arbejdssituation, men om drinks!

Hver torsdag plejer jeg nemlig at udgive et indlæg med drinks. Det er indlæg som jeg har fået rigtig god og positiv respons på. Og TAK for det! I er fandme seje når i kommenterer – både her, på Facebook og Instagram.

I dag tænkte jeg derfor at ville lave et recap af de bedste drinks i løbet af den tid, jeg har udgivet disse indlæg. Det er faktisk blevet til 22 indlæg med drinks! Det synes jeg er ret vildt. I dag deler jeg derfor de bedste fem drinks af disse. Vil du se dem alle sammen kan du dét lige her.

Vi lægger altså bare hårdt ud, og uden videre dikkedarer here you go:

ramos gin fizzVi starter med denne Ramos Gin Fizz. Det er en af mine absolut yndlingsdrinks af dem jeg har lavet de sidste 22 uger. Den er sød, men sur. Præcis som jeg kan lide det. Og med FLØDE! Den er en sikker vinder.

brombær gin fizzDernæst bevæger vi os videre til endnu en gin fizz. De er nemlig ret nice – både at lave og drikke. Og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan “infuse” gin og tonic med. Denne udgave er en brombær edition. Du kan se den lige her.

UGE 41 TMPU CRAPEFra det søde til det salte. Denne Salty Sled Dog er centreret omkring grape. Kan du lide grape kan du også lide denne drink. Den er salt og sur, og min kæbe vrænger sig allerede bare ved tanken. Det er lækkert haha! Derudover er den rigtig fin at servere – se lige den fine pink farve.

IMG_5851 kopiDenne Scarlet O’Hara, er en sikker vinder når veninderne skal samles. Den er lavet på SoCo og tranebærjuice og er VIRKELIG nem at bikse sammen. Derfor er den selvfølgelig med på denne liste af de bedre drinks fra bloggen. 

IMG_7268Vi slutter af med en lidt atypisk drinks for årstiden. Men den er SÅ god, og den kan SAGTENS laves nu også. Det er en alkoholfri gløgg. Men bedøm nu ikke hunden på hårene. Denne drink er faktisk rigtig god, og indimellem er det måske ganske fint at undlade alkoholen – no?


 

En god samling af lækre drinks. Har du lavet nogle af drinks’ne du har læst om her på bloggen? Eller måske blevet inspireret til at holde en lille drinkstime derhjemme selv?

Måske du har en drinkopskrift som du gerne vil have testet? I så fald send den endelig afsted. Så ser jeg, om det ikke kan blive en mulighed til en indlæg. 

Jeg vil fortsætte den ansøgning, der er åbent i mit worddokument, og se frem mod weekenden. I morgen venter et indlæg omhandlende den biograftur en veninde og jeg tog i tirsdag. For den efterlod mig nemlig med et par tanker som jeg ikke tror, jeg er den eneste, der sidder tilbage med nogle gange efter en tur i biografen.

{ Følg med på Instagram // Facebook // Bloglovin // Snapchat @jhardis }

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *