ANBEFALING//LIVE FRA LOLLAND

Kender du Live fra Lolland? Det er en tegneblog, som jeg elsker! Illustratoren bag hedder Kristina og hun er så sjov! Hun tegner om hendes… ja liv på Lolland sjovt nok! Men hun er god til at sætte tingene lidt i perspektiv, og ikke nok med, at man (læs jeg) får sig en god griner, når man læser hendes tegneserier, så får de, ofte, også en til at tænke lidt efterfølgende på de situationer hun så fint illustrerer. Jeg bestilte disse fire fine postkort fra hendes webshop – lige her, og de kom i dag med posten.

IMG_6509IMG_6510

IMG_6511 Hun tegner simpelt, men SÅ forståeligt! Jeg nænner næsten ikke at bruge disse fire kort, da jeg synes de er så sjove! Men jeg ved nu heller ikke om jeg har lyst til at bruge dem. Jeg købte dem både fordi jeg synes de er pisse sjove, men også fordi jeg rigtig gerne vil støtte Kristina og hendes fine tegnerier. Måske de bare skal hænge på væggen… Anyhoodles så kender jeg hvert fald godt til de fire scenarier haha! Altså appelsinchokolade ER jo i realiteten netop stadig chokolade, ligesom PMS-kortet også er ret, ahem, rammende haha!

 

Kender du til Live fra Lolland? Ellers er hun hvert fald et besøg værd!

Håber at du er kommet godt igennem snart halvdelen af ugen. For mit vedkommende har studierelevante opgaver fyldt de sidste tre dage godt op, så tiden her går hurtigt inden jeg i weekenden skal hjem til Sjælland en enkelt dag, og fejre min fættes 18års fødselsdag.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *