BIRTHDAY WISHES // JEWELRY

Yes yes jeg har lige haft fødselsdag. Men vi var ude at rejse imens, og jeg har ikke fået holdt nogen form for fejring herhjemme. Da vi var afsted blev jeg fejret med både morgensang og lækker mad på restaurant om aftenen, hvilket var fantastisk. Alligevel var det min første fødselsdag udenlands, hvilket på én og samme tid var en mærkelig, hyggelig og ud-af-kroppen-oplevelsen.

Bare fordi man fylder 27 år betyder det ikke, at jeg savner mine forældres fødselsdagskram mindre 😉 Thank God for sociale medier og internetforbindelser! Online fødselsdagskram er en fantastisk opfindelse! Men fordi vi var afsted imens kunne jeg af gode grunde ikke invitere folk til kaffe og kage. Jeg tager heldigvis revanche senere, og nu har jeg endda også fået udarbejdet noget af en ønskeseddel.

Jeg har i lang tid sukket efter nye øreringe, og i min søgen efter mulige kandidater faldt jeg også over tre halskæder, der gerne måtte blive en del af min smykkesamling (som du kan få et nærmere blik på her).

fødselsdagsønsker{ //1 //2 //3 //4 //5 //6 //7 //8 //9 //10 //11 }

Samtidig har jeg i laaang tid sendt dybe blikke og lange suk efter de fine tallerkner fra Suite One Studio. Disse jeg viser her, er deres smykkefade. De er mindst ligeså smukke som de smykker, der kan ligge på IMO.

Den fine halskæde med plissé og halskæden med pladen og påsatte sten fra Maanesten er jeg helt forelsket i! De to og øreringene, der passer til står højt på ønskesedlen, men ærligt kunne jeg hapse hver del.

Samtidig er det nok lidt afslørende, at jeg tenderer til gyldne smykker. Det er ikke fordi jeg ikke bryder mig om selv, jeg er vist bare inde i en guldfase for tiden.

Jeg vil stikke snuden i en opvask og dernæst kigge på nogle ansøgninger inden den står på weekeden i det lille hjem. GOD WEEKEND 🙂

FOLLOW ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT @JHARDIS

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *