MUMI LOVE

MUMI{Kopper; My // Grå // Mumifar // Mumrik // Tallerken // Kande}

Jeg har altid været SÅ glad for Mumi-troldene. Min mor har de sidste mange år kaldt mig “Lille My”. Både fordi jeg for nogle år tilbage ofte bar mit hår i en knold på toppen af hovedet, men sikkert også fordi, jeg nogle gange kunne fremstille et ligeså knugende ansigt som My hende selv og være ligeså bestemt. Der må være lidt om sagen for jeg har i lang tid haft et billede af lille My liggende i mit dueslag på arbejdet venligst anbragt af nogle søde arbejdskollegaer, der også mener, at jeg ofte bærer mit hår højt. (Eller måske kan være ligeså bestemt som My nogle gange…)

Jeg har pga. min kærlighed for det melankolske, kærlige og komplekse fundet stor fornøjelse i historierne om Mumitroldene. Derfor er jeg også ovenud begejstret for de fine kopper, kander og skåle med fine illustrationer med figurerne.

Desværre er jeg ikke selv indehaver af nogle af de søde ting. Jeg har til gengæld ved flere lejligheder foræret Mumi accessories væk. Nu må det snart være min egen tur.

Andre, der ligesom mig, er forelsket i det fine, melankolske og ærlige univers?

2 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Åh, jeg elsker også mumi! Jeg satte min alarm alt for tidligt gennem hele gymnasiet, fordi de sendte Mumi på tv2 om morgenen haha.

  Jeg har selv seks kopper med de skønne figurer – bruger dem faktisk aldrig, for de er alt for små, men de er bare så skønne at kigge på (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Årh, hvor er du dog sød! De kan vist nok også ses på youtube den dag i dag…

   Ja de er altså bare så fine at kigge på nemlig! Jeg smugbruger mine forældres når jeg er hjemme hos dem. Min mor værner nemlig mere om dem, end om RC’erne haha.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *