OVERNIGHT OATS

Nu har jeg hørt om overnight oats SÅ mange gange. Jeg læste så sent som i dag, et indlæg på denne blog drevet af en studieveninde, der helt sikkert er værd at tjekke ud for opskrift. Min specialemakker spiser det også ofte, og nu må jeg altså selv prøve. Er det virkelig så godt som alle beretter?

Jeg har hvert fald samlet lidt ting, der kan bruges sammen med de berygtede oats, bl.a. chiafrø, som jeg kan forstå er en stor del af opskriften. Derudover også nogle madvarer, der kan bruges som topping, og nogle lækre fødevarer, der snildt kan spises sammen med også eller er gode at have i køkkent. Mums!

Helsebiksen//Cashewnødder //Chiafrø// Morbær // Kokosolie  //Gojibær // Rawbite Coconut // Rawbite Lime //


Indlægget indeholder affiliatelinks
 
2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jeg bliver nødt til at hoppe ud i det kan jeg efterhånden høre! Måske det bliver et projekt i aften til at starte lørdagen godt på. God weekend til dig Morten 🙂

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *