Glædelig 1. december | Konkurrence til dig, der vil have flot hår!

Behandlingen er sponsoreret af frisør LYNGAA

 Your hair is your best accessory

Jeg ved ikke, hvem der har sagt ovenstående citat. Jeg har tit hørt et lignende citat med både negle og angående ens smil. Men uanset hvilken af de tre ting, der bruges i citatet, så passer det altså. Hår, negle og smilet kan ingen tage fra dig, men det er til gengæld også de tre ting, du bærer med dig hele tiden. Derfor er det virkelig dejligt, når de tre ting er lækre. Ikke? Hvis der er en smuk farve på læberne, hvis neglene er nylakeret (eller ’ny-shellaceret’ i mit tilfælde) og hvis håret bare spiller.

Jeg føler mig altid meget mere selvsikker når jeg er velplejet og vel-‘groomet’ for lige at bruge et engelsk, men ret dækkende begreb. Det lyder måske lidt overfladisk sådan at bruge sit udseende som en selvtillidsbooster, men det betyder bare noget for mig. Jeg behøver ikke at have nyklippet hår eller lakerede negle for at få denne følelse. Men at jeg generelt føler mig sund og at min krop også afspejler det, giver mig også en følelse af at have styr på tingene haha. Hvor mærkeligt det end lyder. Jeg hader f.eks. at have afskallede neglelak, for det signalerer i min verden, at jeg har lidt for travlt, og så hellere bare fjerne lakken, end lade den sidde afskallet på. Men det er måske bare mig?

Anyways så tror jeg faktisk bare, at det jeg vil frem til er, at vi alle skal passe på os selv, og hvis vi bliver glade af pæn neglelak og smukt hår, så er der ikke noget forkert i det. Samtidig er der aldrig nogen, der er døde af lidt selvforkælelse. Der er ikke noget bedre end at have tiden til at pleje sig selv lidt.

Og det er lige hvad én af jer får muligheden for i dette indlæg!

Jeg var hos frisøren i fredags, hvor jeg, udover at få ændret lidt i min farve på håret og få klippet spidser, også fik en Multiphlex behandling. Jeg har frisør hos salon LYNGAA på Nørregade, der er ejet af søde Carina. I fredags var det hendes nye frisør Stine, som jeg kom under kærlig pleje hos, og selve resultatet viser jeg senere her på bloggen. Jeg har nemlig fået en, i min verden, lidt drastisk ændring af mit hår. Jeg er super glad for det, for jeg trængte til noget forandring, og det har jeg i den grad fået. Men mere om det senere!

Lige nu skal du nemlig spidse ører, for du har muligheden for at vinde en lækker behandling hos LYNGAA. Du kan nemlig vinde en Multiphlexbehandling som jeg også fik i fredags til en værdi af 395 kr! Denne behandling er helt fantastisk, og mit hår er blevet så lækkert. Jeg fik behandlingen sidste gang jeg var afsted også, og det styrker altså bare håret helt fantastisk. Behandlingen skaber nye og genskaber ødelagte keratinbindinger i håret og samtidig forbedrer og styrker den svovlbroerne i håret, så håret blivere stærkere og mere resistent overfor den nogle gange hårde behandling vi (især kvinder) udsætter det for. Både glattejern, hårtørrer og andre dagligdags ting, der slider på håret. Dit hår genvinder sin sundhed og du kommer til at gå fra salonen med et smukt og blankt hår. Som du virkelig kan mærke forskel på! Trust me!

DET HER SKAL DU GØRE
For at være med i denne konkurrence skal du;

 • Følge LYNGAA på Facebook her OG Instagram her.
 • Lægge en kommentar på dette indlæg med din mail, hvor jeg kan kontakte dig, hvis du vinder. Det ville jo være meget rart ikke?

Konkurrencen løber indtil torsdag i næste uge, hvor jeg trækker en vinder ♥

Og så håber jeg ellers, at du har en skøn 1. december. Hvor er det skønt, at nedtællingen til jul ENDELIG er officielt begyndt!

16 replies
 1. Stine H.
  Stine H. says:

  Uuuh det ville jeg gerne vinde!!
  Har simpelt hen døjet så meget med fedtet og kedeligt-gruset hår…
  KRYDSER FINGRE! 🙂

  Reply
 2. Tine
  Tine says:

  Lækker konkurrence. Har overvejet behandlingen flere gange, men har droppet det pga. prisen 😉 Ville være skønt at få muligheden for at prøve det 😀

  Reply
 3. Sabine S
  Sabine S says:

  Åh, det ville være lækkert, hvis mit tynde let-knækkende hår kunne få en kærlig hånd! Er efterhånden ved at opgive at finde mirakelkuren uden at skulle have klippet page ?

  Reply
 4. Line
  Line says:

  Mit hår trænger virkelig til en kærlig hånd, så jeg krydser fingre for jeg har heldet med mig! 🙂

  Reply
 5. Ida
  Ida says:

  Åh det ville være SKØNT!!! Mit hår er helt elendigt efter en lang sygdomsperiode med stress, så det trænger virkelig til kærlig behandling!

  Reply
 6. Victoria
  Victoria says:

  Det vil jeg rigtig gerne vinde. Så har jeg også endnu en undskyldning for at komme til Odense ??

  Reply
 7. Lisa S
  Lisa S says:

  Det ville være så fedt med en lækker behandling efter 2 graviditeter og mangel på tid til pleje og forkælelse. For det ville sådan en behandling være: ren selvforkælelse!?

  Jeg krydser fingre og ønsker dig rigtig god 2. Søndag i advent⛄️

  Reply
 8. Signe
  Signe says:

  Åh det ville jeg ELSKE!!! Vi er næsten naboer til Lyngaa i Nørregade, men har kun været der med min søn som er blevet klippet der. Mit hår har været gemt væk i en knold i de sidste par år! Ønsker mig meget en “frisure”. ???????
  Signeboe@icloud.com

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *