BLOGEVENT I COMPANYS // AFFÄIRE & NYT OM MOBILOS


Blogevent Companys affaeir 1
Så blev det fredag! Wuhau! Jeg har tilbragt nogle timer med træning til formiddag. Jeg træner i OBBC, og det er skønt at starte weekenden med at tæske kroppen igennem. Du kan læse mere om mine træningsrutiner her, hvis det lokker 😉 Derefter blev en lækker frokost indtaget derhjemme inden den stod på en gåtur med hundepigerne (og nogle jobsøgninger) ♥

En ret stille og rolig start på weekenden. Selvom det faktisk føltes lidt som om, at jeg gik på weekend allerede i går. Der var jeg nemlig inviteret til en spændende blogevent af Companys og AffäireVi var en stor håndfuld Odensebloggers, der var afsted sammen, og det er så hyggeligt at få udvidet mit netværk igennem bloggen. Jeg brygger lidt på en indlæg vedrørende det at føle mig ensom grundet flytning. Det er måske lidt tabu at indrømme, men none the less så er det sådan landet ligger. Især af den grund elsker jeg at kunne deltage i arrangementer som i går, hvor jeg kan møde nye og spændende (og søde!) mennesker. 

I går var for mit vedkommende en rigtig hyggelig og ikke mindst interessant aften. Som I kan se, blev der disket op med lækker sushi! Det kan vi godt li’ og påvirkede i den grad weekendfølelsen. Derudover fik vi hos både Companys og Affäire ny viden omkring modens trends det kommende forår og sommer. De gennemgik de mest bemærkelsesværdige mærker som de har i de to butikker, og jeg må indrømme, at jeg blev noget overrasket. Måske er det mine egne fordomme, men Rosengårdcentret er for mig ikke en konkurrent til byens butikker. Det har både med min egen logistisk at gøre – jeg bor tæt på byen og kan nemt og hurtigt stå på gågaden – men også fordi udvalget af butikker for det første ikke er meget anderledes fra byens, og for det andet ikke byder med noget nyt.

Men. Jeg må tage mine ord i mig. Efter Zara er åbnet derude har jeg også tilbragt lidt mere tid i centret, og H&M’s nye beautyafdeling gør det altså også godt skulle jeg hilse at bemærke. (Læs lidt om det her). I går blev min viden endnu større omkring de lækre mærker som man rent faktisk kan erhverve sig i Rosengårdcentret. Jeg bed især mærke i Stine Goya, Baum und Pferdgarten, Munthe, Karen By Simonsen, Stella Nova, Ganni, Customemade og Malene Birger. Det er mærker jeg aldrig i min vildeste fantasi kunne forestille mig fandtes i Rosengårdcentret. Det siger måske mere om min fantasi end noget andet… Ak.

blogevent 2{ Tre blondiner på stribe. Trip, trap, træsko (det er vist mig, der er træskoen her) }

For at give jer lidt trendinsiderbutiksviden (dét var et langt ord), så kan jeg fortælle at mønstre og print, især med mindre detaljer, er noget vi kommer til at se på gadebilledet. Flæser er stadig in, ligesom især prikker nægter at gå på retræte, men stædigt holder ved på især skjorter og overdele. Striber kommer vi altså heller ikke udenom dette forår og sommer, men det er især de tynde striber vi kommer til at se. Som på kjolen herover. Derudover er cowboybukser et tilbagevendende modefænomen, der igen, igen, igen kan anvendes til alt fra en grov strik til en fin skjorte.

Jeg bed især mærke i, at sko med spidse snuder igen kommer frem. Det har i et stykke tid været sko med mere runde snuder, der har gjort sit indtog. Slippers, ballerinaer, sneakers, loafers og stiletter med runde snuder har vi set meget, og nu kommer der altså en modreaktion og de mere spidse snuder stikker snuden frem igen (pun intended).

blogevent 3

{ Jeg er hos Companys hoppet i et virkelig lækkert og sexet hvidt sæt fra Karen By Simonsen med et par sko fra Ichi Fashion. Og nej – jeg har ingenting under jakken (abeimoji, der holder sig for øjnene!). Hos Affäire hoppede jeg i en nederdel og skjorte fra Baum Und Pferdgarten. Det sæt er SÅ fint, og begge dele var fulde af smukke detaljer. Skoene er fra Ivylee }

I løbet af aftenen blev vi udfordret i en stylingkonkurrence. Vi skulle i hver butik, Companys og Affäire, sammensætte et outfit ud fra deres styles i butikkerne. Vi fik alle taget et billede med vores styling og hver butik har lagt et billede på deres Instagram. Det billede med flest likes på hver profil vinder en lille præmie. (Jeps – vi ved alle, at det handler om de pokkers LIKES!). Jeg ville derfor blive så mægtig glad, hvis I gad hjælpe mig med at vinde! ♥ Hvis I har en IG-profil kan I like mit billede hos Affäire her og mit billede hos Companys her. Tak tak tak!

Apropos Instagram; så laver jeg, fra i dag og en uge frem, en takeover på Pindle Odenses Instagramprofil. Hop med over her, og bliv måske klogere på steder i Odense du ikke selv har været (endnu ik’?). Jeg kan afsløre, at Casper og jeg i aften skal høre musik et sted her i Odense. DET glæder jeg mig til at vise!

Oooog en update på mit lille iPhoneeventyr. Det er nemlig knapt så lille et eventyr efterhånden. Det er faktisk ikke rigtig et eventyr mere heller. Måske mere. Sådan en skrækhistorie man fortæller i mørket omkring bålet en sommerdag med en lommelygte lysende op i ansigtet fra hagen. Okay okay. Overdrivelse fremmer forståelse, men altså. Det er sgu op ad bakke må jeg indrømme.

Jeg var inde og hente den berygtede telefon i går hos Telenor. Igen. Med præcis samme svar som sidst. At de ikke kunne se nogle fejl. Christ man. Der begyndte mine løg at blive lange. Jeg begyndte i hvert fald at mærke nogle titte frem dernede. For der ER jo noget galt med den telefon. Ellers slukker den ikke tre gange om dagen af sig selv tænker jeg. Måske den er præmenstruel. Eller kommer i teenagealderen.
I don’t know. Men der er i hvert fald ikke fikset! De har ikke engang repareret noget på den. Og i går aftes slukkede den igen. Tre gange i streg. Med masser strøm på. Så nu skruer damen bissen på og må afsted igen efter weekenden. Det er virkelig besværligt, træls og spild af tid. Især når sådan noget teknologi bare skal virke. Arrgh. Jeg hader at skulle skrive en ny tekst til mit Instagramopslag, når telefonen vælger at kortslutte midt i mine litterære, online udskejelser hah!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] det mindste, at lade være med at tage tingene så tungt. Som forløbet med min iPhone (læs om det her). Det er _virkelig_ op af bakke efterhånden. Jeg er på min 3. lånetelefon, og de prøver at give […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *