Ugen der gik | No. 15

….. Shit. Er det allerede 15 uger siden jeg startede denne føljeton. Jeg fatter simpelthen ikke, at tiden går SÅ hurtigt.

….. Jeg har allerede været hos Kansas City i 6 måneder! I lørdags var jeg på arbejde til en temaaften, og det var ret sjovt og spændende.

…. Temaet for musikken var ‘fremtiden’ og det var på én og samme tid både ret fed, men også ret spacy musik.

….. Mandag havde jeg en virkelig god dag på arbejde, der mundede ud i et interview med et lokalt band, Fennec On Fire, til det nye musikblad Fyn Live, der udkommer første gang til januar ’17.

1

…. Jeg har været på besøg hos Odense Massage Therapy i forbindelse med et sponsoreret indlæg her til bloggen. Det var, endnu, en skøn behandling og det kommer I til et læse mere om herinde.

….. Jeg har selvfølgelig også brugt tiden på at træne.

….. Og på at fundere over, hvorfor jeg har så meget træningstøj, men alligevel altid ender i de samme fem stykker beklædningsdele.

2….. Jeg endte med at rydde ud i min skuffe med træningstøj, og fik faktisk smidt ret meget af det ud. Alt det som enten efterhånden er blevet for slidt, eller som jeg bare ikke er tilpas i.

….. Det betød så, at jeg nu kun har tre tights tilbage! #såskaldershoppes

….. Vi fik ENDELIG (fucking endelig!) lavet vores komfur, og efter en uge uden kan vi igen lave ordentlig mad.

….. Ikke at sandwich, rugbrødsmadder og den lejlighedsvise burger ikke er mad, meeeen. Det var nu dejligt med mad, der ikke skulle laves i mikroen.

….. Torsdag efter job gik jeg op til banegården og hoppede på et tog mod mine forældre.

…. Det meste af weekenden er derfor foregået på den østlige side af landet, og tiden er gået med at besøge familie, jeg ikke ser så tit.

…. Mine forældre har desuden hvalpe i øjeblikket, og jeg døde nok et par gange af sødme over dem.

….. Lørdag tog jeg ‘hjem’ igen til Odense, hvor jeg lørdag aften, som bekendt, skulle arbejde.

….. Jeg nåede heldigvis lige at spendere eftermiddagen på at gøre lejligheden ren. Der er ikke noget bedre end at starte ugen med et ‘friskt’ hjem haha! Det giver mig en masse energi og overskud, at der er ryddeligt og rent herhjemme, så det er win/win at bruge tiden på det.

3

….. Søndag mødtes jeg med en god veninde, der hiver teltpælene op og tager tre måneder til Hamborg for at søge job.

….. Vi drak en kop kaffe hos Café Biografen. Et sted jeg normalt er ret glad for at komme, men jeg var fandme ved at miste besindelsen i går.

…. Det var fordi, at der var SÅ mange mennesker derinde, og fred være med det, men størstedelen af dem var gamle damer, der overhovedet ikke fattede køkultur. De hoppede simpelthen bare foran os andre i køen. I shit you not.

…. Og jeg ved ikke, om det var en eller anden særlig ‘pensionist-deal’ der gjaldt i går, for de kom alle sammen op til disken med nogle kuponer, der gav free stuff i form af kaffe og kage. Som de selvfølgelig bestilte i hobetal. #jegerettålmodigtmenneske #huskdetJeanette

….. Aftenen endte heldigvis på sofaen ved siden af Casper og med et nogenlunde besindet sind.

….. Husk i øvrigt, at I som altid kan følge med på Snapchat. Der er altså også ret sjovt!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *