Look | Den sødeste (og billigste) top fra ZARA

I sidste uge proklamerede jeg, at jeg ville dele et indlæg med et item, jeg havde erhvervet mig i ZARA. Men jeg løj. Åbenbart. For I får altså først indlægget i dag. Sorwy.

Billederne er fra i søndags, hvor jeg sippede kaffe og diskuterede verdenssituationen med en af mine gode veninder. Hun skrider til Hamborg i tre måneder, så vi presser citronen inden da, og prøver at putte tre måneders relation ind i et par aftaler inden hun skal afsted. Og buhu i øvrigt! Hun er nummer to veninde, der tager på ophold andetsteds end Odense i den nærmeste fremtid, og jeg føler mig fandme forladt. Idioter. Heldigvis kommer de tilbage igen, (det har I bare at gøre) og ellers regner jeg stærkt med at transportere min popo afsted til dem. Der er jo også andre steder at pille mig selv i navlen end Odense. Tro det eller lad være.

blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-zara-look-style-outfit-7blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-zara-look-style-outfit-6

Men altså til indlæggets egentlige emne: Den fine, lyseblå top fra ZARA. Den findes på deres hjemmeside lige her, men jeg købte den i butikken i Rosengaardcentret. Den står til 199,-, hvilket jo er en virkelig fair pris imo. Men hvad ved jeg også…

Jeg er under alle omstændigheder rigtig glad for den. Den er super sød, og kan sagtens styles her til vinter. En uldundertrøje under og evt. en sweater over, så man kan se de fine rynker under. Den er faktisk asymmetrisk – det kan I lige ane på billederne. Til højre side er den længere, og det giver også en anderledes effekt ved toppen. Normalt er jeg ikke til asymmetrisk tøj… I ved.. Ligesom kjoler med en bar skulder. Der fungerer bare ikke for mig. Men i denne størrelsesorden kan jeg lige kapere det, og synes endda det er særpræget, der fik mig til at købe den.

Den grove rynker faldt jeg også for. Det er en fusion mellem noget råt og fint, jeg bliver tiltrukket af ved toppen. Og så bliver det i øvrigt ikke mere ‘winter wonderland’ med sådan en lyseblå farve #FrozenHereICome

Til denne style har jeg parret toppen med et par basic sorte jeans og et par grove støvler. Jeg skal eksperimentere lidt med stylingen, så toppen ikke bliver for ‘lille-pige’ agtig. Det kan jeg nemt komme til at føle, og det dur ikke for mig.

Hvad synes I om toppen? Er det en stil I kunne falde for?

blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-zara-look-style-outfit-4  blogger-fra-odense-jeanette-hardis-lets-blog-some-shit-odensebloggers-zara-look-style-outfit-3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *