Tuesday Talk – GIZ-BLOG

Tirsdag betyder som traidtionen tro et interview med en blogger. I dag skal vi lære Anne-Mette lidt bedre at kende. Hun bor i Faaborg, og er nu den anden blogger, i denne serie, der ikke bor i Odense. Det markerer vist, at jeg nu er begyndt at udvide det geografiske område, hvor jeg vælger bloggere fra til denne serie. Så sidder du derude og blogger et sted fra Fyn, så smid mig en mail på jeanette@letsblogsomeshit.dk og hør mere om hele konceptet. Jeg garanterer, at svare!

Og så vil jeg faktisk bare give ordet videre til Anne-Mette for nu. 

Jeg er en Sydfynsk Skønheds og Livsstils Blogger, der har en svaghed for makeup, duftlys, ræve, Efteråret, snefnug, TV-serier, tykke bøger og det paranormale. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og jeg ELSKER det!

NAVN: ANNE-METTE HØJBJERG
ALDER: 32 ÅR
BLOG: WWW.GIZ-BLOG.DK
BY: FAABORG 

Hvad er det største vendepunkt i dit liv?
Det må nok være erkendelsen af, at jeg ikke får det liv jeg havde drømt om. Jeg har siden jeg var lille lidt af psykiske problemer, men min familie er af den gamle skole – der er ikke noget der hedder psykiske sygdomme, det er bare dovenskab og dårlig holdninger. Så jeg fik aldrig den hjælp jeg fik brug for, og det betaler jeg for den dag i dag. Det tog mig så også mange år om at indse at det ikke bare er noget der går over af sig selv. At jeg har brug for hjælp. Og det er først nu i en alder af 32 år, at jeg har kunne råbe kommune, læger og sygehusvæsen op. Så nu er jeg i gang med en masse test-perioder og undersøgelser. Det er hårdt, men jeg håber at jeg kommer ud på den anden side i live. Jeg har aldrig ville bede om hjælp, men det har jeg måtte erkende at jeg blev nød til. Det er nok det største vendepunkt i mit liv.

Hvad vil du være, når du bliver stor?
Det er desværre kun noget der må blive ved drømmen. Jeg drømmer(drømte) om at blive selvstændig grafiker og arbejde med en masse kreativt. Men jeg tror aldrig jeg kommer til at være i stand til at arbejde fuld tid, så min drøm må vel være at jeg kan få en smule arbejde indenfor noget kreativt og så kunne det da være fedt hvis jeg på længere sigt kunne leve af at være blogger. 🙂

Hvad er dit største talent?
Hmm… Den er svær. Jeg er ikke typen der er god til at rose mig selv og forklare hvad jeg er god til, men folk siger at jeg er ret god til det med makeuplooks og at være kreativ sådan generelt. Det er også noget jeg nyder at ”arbejde” med, så det er nok derfor det er det de fremhæver ved mig.

En sætning du aldrig kommer til at sige;
”Jeg har alt for meget makeup”. Det er en sætning jeg ALDRIG kommer til at sige. For spørger du mig, så kan man aldrig få nok. *Hehe* Jo jeg har da sorteret ud i det en masse gange, men det er ikke fordi jeg mener jeg har for meget.

Hvis du om 15 år kunne rejse tilbage i tiden, og tale med dit nutidige jeg, hvad tror du så, at du ville fortælle dig selv?
Forhåbentlig er jeg til den tid kommet ud på den anden side af al den… kaos jeg befinder mig i. Så jeg vil forhåbentlig kunne tage tilbage og give mig selv nogle gode råd til hvordan jeg kommer bedst og mest smertefrit igennem det hele. Råd til hvordan jeg kan sige fra overfor mine omgivelser og derved ikke blive så stresset og afkræftet hele tiden. Råd til hvordan jeg uden at være bange for konsekvenserne kan råbe højt og få folk til at høre på MIG og ikke kun deres syn på hvordan jeg kommer videre. For det har jeg det svært ved nu. Jeg tør ikke hæve stemmen. Er bange for at de så smækker døren i og jeg så igen står uden nogen hjælp.

Hvilket motiv tager du flest billeder af?
Ifølge min Instagram (@GiZmoAMH) så er det flat-lay billeder. Jeg har altid taget sådanne billeder og det kommer jeg nok aldrig til at lade være med. Jeg synes de er super inspirerende og nogle mennesker er simpelthen fantastiske til at tage nogle virkelig flotte nogen af slagsen. Og så kan man gøre det super personligt og i forskellige stilarter. Fantastisk!

giz-blog jeanette hardis blogger fra odense odenseblogger

Hvor er dit yndlingsspot i Odense?
Nu er jeg ikke voldsomt kendt i Odense by, men jeg nyder at besøge Rosengårds Centret en gang imellem. Der er så mange forskellige butikker så der er lidt af det hele. Jeg kan få stillet min sult når det kommer til makeup, tøj, gadgets, nips og lækker mad. Så det må nok være mit yndlingsspot i Odense. 🙂

Jeg kan ikke lide….
Uha.. Der er faktisk en del ting, men sådan noget som løgnagtige og falske mennesker er nok noget af det værste. De er ikke til at stole på og de kan være så fandens manipulerende. Har i mine 32 år stødt på en del af dem og så sandelig også her i blogverdenen. Uhyggeligt at mennesker kan have så afskyelige personligheder. Men der er heldigvis også mange skønne mennesker der opveje for de falske og modbydelige af slagsen.

Din største guilty pleasure?
Hvis det er inden for de søde sager så er chokolade helt klart øverst på listen. Ellers er shopping af makeup også en ret stor guilty pleasure. Som jeg nævnte tidligere, så kan man ikke få for meget. Men det mener min bankmand nok ikke. *Haha*

Når jeg har weekend bruger jeg tiden på….
At lade op. Jeg har ADD og er introvert så jeg bruger helst tiden for mig selv for at samle energi til at kunne være udenfor en dør igen ugen efter. Jeg roder måske lidt med bloggen, læser en del, ser nogle TV-serie afsnit og….. slapper simpelthen bare af. Måske vælger jeg endda at forkæle mig selv en smule med noget god mad, noget hjemme-spa-hygge og putning på sofaen sammen med min skønne hankat, Cosmo. 🙂

Tusind tak til dig Anne-Mette for at ville være med!

Hvis du er gået glip af de tidligere indlæg fra denne serie, kan du se et udpluk lige her; 

Miss JeanettSabina ZinkMoonlit MadnessSludrechatolNovel By KHolm SvarerFrøken LyngsøMia LindholmMrs. MomCicitiveMaria VestergaardCamillas HverdagsglimtVidunderlige VirvarMie JørgensenAmalie KarolineJaqcueline Ann SofieNicoline PrausGlutenfri MagiRigeligt SmørDitte KirkegaardNanna AugustinusKristina KraghBook me up, Scotty!RolfineFrederikke Sander,  LitfixFlyv med mig

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *