TUESDAY TALK // SABINA ZINK

tuesday talk sabina
Jeg har i et stykke tid arbejde på denne føljeton “Tuesday Talk”.
I disse indlæg vil jeg zoome ind på andre bloggere – lige nu især bloggere fra Odense.

Jeg er nemlig møghamrende nysgerrig af natur, og det er bl.a. en af grundene til, at jeg selv elsker at læse blogge. For at følge med hos andre, opleve deres hverdag, se hvordan de tackler livets udfordringer og gode stunder. Ofte med det resultat, at jeg lærer noget om mig selv undervejs, eller får nogle gode refleksioner med på min vej.

Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der har denne oplevelse ved at læse blogge?

Som skrevet vil det i starten være med bloggere fra Odense som udgangspunkt. Vi kommer igennem denne føljeton til at lære bloggerne at kende på den ny måde. Der er så mange talentfulde, kreative, dygtige små som store bloggere i Odense og dem vil jeg i denne føljeton kaste lidt glimmer og ikke mindst spørgsmål efter – og vi får stillet lidt af vores nysgerrighed så at sige – eller, jeg gør i hvert fald!

Konceptet er ligetil og oldnordisk; hver tirsdag vil en blogger besvare 10 spørgsmål her på bloggen. Spørgsmålene går igen i føljetonen, og som du kommer til at opleve, så har jeg forsøgt at holde mig lidt fra de klassiske spørgsmål.

Jeg vil nemlig gerne lære bloggerne at kende på en lidt anden måde end, ”hvor arbejder du så henne, og hvad er din yndlingsfarve?”. Jeg håber meget, at I derude synes, dette koncept er ligeså spændende og ikke mindst hyggeligt som jeg selv gør.

Måske I endda har ønsker til bloggere I gerne vil lære lidt bedre at kende?
Vi lægger ud i dag med det første indlæg i føljetonen ”Tuesday Talks” med at visit fra søde Sabina, der til daglig blogger på sabinazink.bloggersdelight.dk.

FIRST: THE BASICS

Navn: Sabina Zink
Alder: 22 åe
Blog: sabinazink.bloggersdelight.dk
By: Odense

Hvad er det største vendepunkt i dit liv?
Uhh den er svær. Umiddelbart så må det største vendepunkt, indtil videre, være at flytte fra mit elskede Vestjylland og starte forfra i Odense, som jeg nu også er blevet rigtig glad for. At bo selv, klare sig selv og studere.

Hvad vil du være, når du bliver stor?
Når jeg er færdig med at studere, så vil jeg virkelig gerne være skribent på et magasin. Det er mit drømmescenarie. At arbejde med mine interesseområder, at kunne dele mine tanker samt at være i et dynamisk arbejdsmiljø. Det ville da være fantastisk!

Hvad er dit største talent?
Det må være min evne til at være i andres selskab. Uanset hvilket selskab, jeg befinder mig i, så tilpasser jeg mig og kommunikerer med dem. Det sociale er noget, jeg altid har haft det godt med. Jeg fungerer med mange mennesker, og det er altså dejligt at have det sådan. Det er også en kæmpe fordel, når jeg arbejder i en butik ved siden af studiet. Kommunikationen mellem kunden og jeg fejler intet. Det må man vel gerne sige, ikke? J Desuden er jeg god til at have mange bolde i luften. Jeg kan gode lide, at der sker noget, og at jeg er en del af det, der sker. Det er altså bare det sjoveste.

En sætning du aldrig kommer til at sige;
Haha, det må være: Nøøøj, hvor jeg glæder mig til en løbetur (sæt evt. ”fitness” ind i stedet for ”løbetur” – begge dele ville jeg ALDRIG sige)

Hvis du om 15 år kunne rejse tilbage i tiden, og tale med dit nutidige jeg, hvad tror du så, at du ville fortælle dig selv?
”Bare rolig, det hele skal nok gå!” Jeg tror, at jeg er typen, der tænker det værste, hvis noget går den forkerte vej. Og der skal jeg bare blive bedre til at sige; ”Det skal nok gå”. For det hele går jo altid alligevel, så hvorfor bekymre sig? Jeg er simpelthen for god til at bekymre mig om ting, der ikke er værd at bekymre sig om. Livet er jo dejligt – Man skal nyde det.

Hvilket motiv tager du flest billeder af?UntitledDet må være min mosters gamle karlekammerskab, som står i mit soveværelse. Jeg kiggede lige mit feed igennem på instagram, og umiddelbart så var det denne, der var flest billeder af. Lidt sjovt at se egentlig, men den er da virkelig også smuk, samt så har den så meget historie med sig, og det elsker jeg ved den.

Hvor er dit yndlingsspot i Odense?
Der er egentlig mange gode spots i Odense. Det er jo en dejlig by! Men hvis jeg skulle vælge, så ville det nok være Brandts passage – så smukt et sted! Det at sidde uden for cafebiografen og kigge på folk, der går forbi, er da så hyggeligt. Eller Bahne og Hay. Derinde kan jeg virkelig bare gå i evigheder. Der er så mange fine ting, hvad enten det er interiør eller mode. Jeg skal altid en omgang rundt i Hay, også selvom jeg ikke skal have noget. Bare lige for at kigge og smile lidt til tingene. Der er altså noget over Hays varer – Jeg er især vild med deres notesbøger. De er jo über flotte (!)

Jeg kan ikke lide…. At cykle i regnvejr. Dog synes jeg ikke, at jeg laver andet for tiden. Jeg er altså ret så uheldig med vejret, når jeg skal ud på UNI eller på arbejde. Og jeg er bare typen, der altid cykler. Det er 100 gange nemmere, når man tit skal noget bagefter også. Ja også må man jo bare hoppe i regntøjet, men jeg kan altså ikke lide regnvejr, når jeg er ude og cykle. ØVØV. Desuden kan jeg ikke lide iceberg salat – hvem har dog opfundet, at det skal i ens mad. NEJ TAK!

Din største guilty pleasure? Helt sikkert Mælkesnitter. Jeg kan holde mig fra meget. Men jeg elsker Mælkesnitter. Det er helt pinligt – jeg skal virkelig holde mig i støvet for ikke at købe det med hjem, når jeg er ude og handle ind. Jeg kan sagtens spise 1 pakke mælkesnitter på en time (vel og mærke 1 pakke med 5 Mælkesnitter i). INTET problem, og jeg bliver bare aldrig træt af det. Det smager jo sindssygt godt….

Når jeg har weekend bruger jeg tiden på…. Det lyder måske kedeligt, men jeg bruger nok de fleste af mine weekender på arbejde. Der skal jo tjenes nogle penge ikke? Samt så har jeg 5 lange timer med medieproduktion mandag fra 09-14, og jeg har derfor også tit en del læsning, der bliver læst søndag aften. Men når jeg ikke har arbejdsweekend, så er jeg ude og lave løjer! Jeg har altid en aftale med nogle veninder, som enten er en hyggeaften eller en bytur. Jeg plejer at være på LA bar, så der kan i ofte finde mig en lørdag aften med en lille skid på, haha. Jeg elsker at danse, så jeg står nok ude på dansegulvet og prøver nogle vilde moves af – kønt er det sikkert ikke, men jeg har det sjovt!

TAK til dig Sabina for at ville lege med! Det er jeg virkelig glad for, og jeg har i hvert fald nydt at læse dine svar og lære dig bedre at kende. Det håber jeg også, at I derude har 🙂

{ Følg med på Instagram // Facebook // Bloglovin // Snapchat @jhardis }
10 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Haha, sikke nogle fine svar. Er meget enig i den med løbeturen – hvordan bliver man dog én af dem, der rent faktisk nyder det?? Tror dog ikke helt jeg mener, at mælkesnitter bør defineres som “guilty”. De er jo alt for lækre til, at man reelt set kan få dårlig samvittighed 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
 2. Line
  Line says:

  Skønt tiltag og indlæg! Jeg er fan.

  Jeg havde selv samme oplevelse, da jeg lavede julekalenderen på min blog – jeg elskede at blive lidt klogere på alle de seje blogger(inder). Nysgerrigheden længe leve 🙂 Og så er det hyggeligt at interviewe lidt på kryds og tværs her i bloguniverset.

  Jeg er, sjovt nok, vild med Odense og at blive introduceret for flere bloggere fra byen. Ser frem til flere indlæg ala dette 🙂

  Go’ påske,
  Line

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det er jeg glad for du synes Line!

   Præcis! Det var nemlig også rigtig sjovt at være med til!

   Jeg håber at kunne få fleres øjne op for alle de gode bloggere som byen indeholder – dig selv iblandt 😉

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Er du nysgerrig på de andre bloggere, der har otrådt i denne føljeton, kan du se dem lige her. Vi har bl.a. fået stillet vores nysgerrighed omkring Nanna Augustinus, Jeanett Drevsfeldt, og Sabina Zink. […]

 2. […] I læst sidste uges TUESDAY TALK med Sabina? Den var ret god, og jeg kan bestemt anbefale jer at svinge forbi Sabinas […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *