Tuesday Talk || Litfix

Selvom det er efterårsferie for mange, så påvirker det ikke ugens faste tirsdagsindlæg. Hver tirsdag udgiver jeg et interview med en blogger fra Odense. Spørgsmålene til bloggerne kræver lidt mere svar end blot “ja/nej” – vi lærer bloggeren at kende på en lidt anden vis og det er faktisk ret spændende.

Har du ikke læst de tidligere indlæg kan du læse dem lige her. De indkluderer bl.a. Novel by K, Miss Jeanett, Holm Svarer, Sabina Zink, Frøken Lyngsø, Mia Lindholm & Cicitive blandt mange andre! Ikke så ringe et udvalg endda. 

I dag skal vi lære en endnu en bogblogger at kende. Nemlig Julie, der blogger på Litfix. Hun er god til at opdatere med mange boganmeldelser, men hvordan pokker hun når at læse alle de bøger har jeg ingen anelse om! Hun er fandme sej. Læs endelig videre…

FIRST THE BASICS:

NAVN: JULIE RASMINE LARSEN
ALDER: 25 ÅR
BLOG: LITFIX
BY: ODENSE

Fortæl lidt om dig selv og din blog. 
Mit navn er Julie Rasmine Larsen. Jeg er stud.cand.mag, tekstforfatter, bogblogger og lige nu forlagspraktikant på et forlag i København. Til daglig bor jeg i Odense med min kæreste. På litfix.dk blogger jeg om min on-going litteraturaffære og kærlighed til det skrevne ord. 

Hvad er det største vendepunkt i dit liv?

Da jeg i januar i år for alvor gik i gang med at blogge om bøger og anmelde dem. Det har været en helt fantastisk rejse, som lige nu er kulmineret i nominering til Danish Book Blog Award, personlige invitationer fra store forfattere og forlag, der gerne vil samarbejde, og ikke mindst Spoken Word Prisen, som jeg fik den store ære at overrække til selveste Søren Ulrik Thomsen. 

Hvad vil du være, når du bliver stor?

Da jeg var lille ville jeg enten være advokat, arkitekt eller tøjdesigner. Jeg er ikke rigtig gået nogle af de veje. Lige nu arbejder jeg på at få en fod inden for forlagsbranchen, da jeg egentlig bare gerne vil beskæftige mig med bøger, på den ene eller anden måde. 

Hvad er dit største talent?
At have mange bolde i luften på en gang, uden at blive stresset. Og hele tiden at være nysgerrig og ambitiøs. 

En sætning du aldrig kommer til at sige;
“Jeg elsker bare Rasmus Seebach”. Det kommer jeg aldrig til at sige. Jeg bryder mig virkelig ikke om alt det der danske fløde-pop. Ad. 

Hvis du om 15 år kunne rejse tilbage i tiden, og tale med dit nutidige jeg, hvad tror du så, at du ville fortælle dig selv?
At jeg nok skal nå det hele. 

Hvilket motiv tager du flest billeder af?
litfix
Helt klart bøger. Som bogblogger og bibliofil tager jeg i gennemsnit 3-5 billeder om dagen af bøger. Nogle bliver brugt, andre ligger bare og fylder op på min iPhone. 

Hvor er dit yndlingsspot i Odense?
Det er svært. Jeg er tilflytter og er oprindeligt fra Svendborg. Der har jeg mange yndlingssteder, fordi byen er så smuk med havn og vand omkring sig. I Odense føler jeg mig ofte lidt lukket inde, men så går jeg en tur forbi havnen, ud af Kanalvej og op gennem Åløkke skov. Det giver en lille snert af den sydfynske natur midt i det hektiske storbyliv.

Jeg kan ikke lide….
Koriander. Virkelig ikke. Jeg har prøvet. 
Din største guilty pleasure?
80’er sæbeoperaen Dallas og Twilight-bøgerne. Ingen forstår rigtig min fascination af J.R. Ewing, Sue-Ellen og familieintrigerne, og i det litterære miljø praler man helst ikke for meget med, at man kværnede alle fire Twilight-bøger. 

Når jeg har weekend bruger jeg tiden på….
At vaske tøj! Sådan er det lige for tiden, hvor jeg arbejder fuldtid i København, kører deltid studiejob i Odense og blogger på livet løs og anmelder bøger. Men jeg bruger dem også på at læse, se tv-serier og drikke alt for meget te og spise alt for meget chokolade. 

Tusind tak til dig Julie fordi du ville være med!
Sidder du, kære læser, derude og er selv blogger fra Odense, så smid mig endelig en mail, hvis du også vil optræde her i føljetonen! 

1 reply
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Haha, vi kværnede vel alle sammen Twilight-bøgerne på ubehagelig kort tid. Spørgsmålet er mere, om man kunne finde på at gøre det igen i dag? 😉

  Imponerende, hvordan der kan være tid til så meget på den tid, hvor det føles som om vi andre kun når det halve! 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *