Ugen der gik | No. 11

1…. ugen startede med en følelse af aaaalt for lidt koffein i kroppen.

…. det tog jeg heldigvis revanche på i løbet af hele ugen!

…. jeg har selvfølgelig også trænet den foregående uge. Tre gange faktisk. Jeg træner efter et program, og det er altså bare meget lettere at vide præcis hvad jeg skal lave af øvelser for hver gang. Det gør også, at jeg fra gang til gang ved, at jeg på den ene eller anden måde bliver bedre. Enten i form af kilo eller gentagelser.

Ugen der gik odensebloggers blogger fra odense jeanette hardis

…. Casper og jeg tog hinanden i hånden og tilbragte en aften i Odense Symfoni til violinkoncert.

… Det var en skøn oplevelse – læs mere om den her.

….. jeg har ringet mindst tusind gange til min mormor og morfar. De passer mine to hunde for første gang, og selvom de har haft hund hele livet, så skal jeg liiiiige ringe og høre, hvordan det går #hønemor

….. jeg er blevet ret glad for det nye træningscenter Repeat her i Odense. Jeg har skrevet det før, men det er altså anbefalelsesværdigt.

….. og Casper viste mig et virkelig cool område med masser sejt grafitti her i Odense! Et sted jeg helt sikkert skal ned og tage lookbilleder til bloggen!

….. jeg har spist overdrevet meget bananis. Hjemmelavet that is. Det er SÅ nemt og forholdsvis sundt alt efter, hvad jeg vælger som topping ik’?!

3

….. torsdag gik jeg på mini-ferie fra job!!

….. hvilket betød, at lørdag tog Casper og jeg afsted med hans familie i sommerhus på Rømø.

….. her gik vi utallige ture i den smukke natur, brugte mange timer på at soake i wellnessområdet og hyggede til den helt store guldmedalje.

…. jeg savlede også over den Ben & Jerry’s isbutik, der ligger i den lille by Lakolk på Rømø. Nammenam!

 

Husk forresten at følge med på snappen også. Her deler jeg altså også meget fra hverdagen, og langt mere behind-the-scenes. Add mig med brugernavn; jhardis, eller scan min kode ude i højre side af menuen her på bloggen. Og se; jeg har fået lavet min egen kode med en fin farve! Smart ikke?

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det gør jeg virkelig også!! Det giver bare noget helt bestemt liv synes jeg. Jeg kan bruge lang tid på et stå og glo på det haha!

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *