TUESDAY TALK // MIA LINDHOLM

Så kommer der foreløbig det sidste indlæg i denne føljeton, hvor vi lærer bloggere fra Odense at kende! Foreløbig fordi føljetonen kommer til at holde ca. en måneds pause. Så kan jeg nemlig lige få en chance for at finde en masse skønne bloggere til os! Kender du én du mener, skal med i føljetonen, eller er du selv blogger fra Odense og er interesseret så smid mig endelig en mail!

Ingen er hverken for store eller små til at komme i betragtning! Jeg vil så gerne smide en masse god link-love og opmærksomhed imod alle de dygtige bloggere vi er, og det må I selvfølgelig meget gerne hjælpe med.

Jeg har erfaret, at det ofte er igennem blog-delinger, at jeg finder nye blogge som jeg falder for. Derfor synes jeg også denne føljeton har været en stor succes. Fordi jeg har hørt fra mange af jer, at I har fundet nye blogge at læse med hos.

I dag slutter vi af med en kvinde, jeg er så heldig selv at have været i selskab med ad flere omgange. Vi skal lære Mia bedre at kende. Hun er simpelthen et af de mennesker jeg har mødt, der er mest nede på jorden. Lige som jeg foretrækker det. Hun er oprigtigt sød, interesseret, omsorgsfuld og skide sjov!

Hun blogger bl.a. om sundhed, træning og vægttab. Noget hun selv har erfaring med. Derudover deler hun de LÆKRESTE opskrifter og billeder både på hendes blog og Instagram. Læs videre og lær Mia (bedre) at kende.

 

FIRST: THE BASICS
NAVN: MIA LINDHOLM NIELSEN
ALDER: 25 ÅR
BLOG: MIA LINDHOLM
BY: ODENSE
Hvad er det største vendepunkt i dit liv?
Det største vendepunkt i mit liv, må være da jeg tog en beslutning om at lave helt om på min livsstil. Det resulterede i en sundere, mere aktiv og en slankere krop. Jeg tabte mig 25 kilo på et år, og fik bygget en del muskelmasse på min krop. Jeg fik meget mere overskud i min hverdag, og jeg havde lyst til at komme ud og opleve nogle flere ting, frem for at sidde hjemme og trille tommelfingre. Da jeg fandt min kæreste for snart 8 år siden, blev både weekender og hverdage, hurtigt til hygge aftener med både god mad, desserter og generelt bare syndig spise. Jeg var ikke ligeså aktiv som jeg var, før jeg mødte ham, fordi det jo var mere hyggeligt at ligge hjemme i sengen og se en film, frem for at cykle Odense rundt. Vi tog hinanden i hånden og blev begge ret begejstret for træning og sund mad, hvilket har været rigtig fedt, at vi kunne dele glæden sammen. Det har gjort det hele en del nemmere, når man tænker på den drastiske ændring vores hverdag pludselig tog. Og jeg fortryder det ikke et eneste sekund!

Hvad vil du være, når du bliver stor?
Jeg fik for halvandet år siden, en professions bachelor i pædagogik, med speciale inden for socialt udsatte, og jeg fik efterfølgende fået job ved mine praktikpladser, som ligger i det område, og som jeg er virkelig glad for! Så umiddelbart ser jeg mig stadig i denne rolle, senere hen i livet. Jeg kan godt lide at hjælpe andre mennesker og give andre glæde og omsorg, hvilket vi jo alle har brug for. Hvis ikke jeg forstætter i den retning, har jeg flere gange overvejet noget kostvejleder eller personlig træner, når jeg selv lige får min egen krop op og køre 100% igen 😉 Vi har jo alle vores trælse perioder, hvor vi har alt for meget at se til, hvilket jo også afspejler sig i vores kroppe. Her kunne man jo lave en kombi som lød på, at man skulle hjælpe overvægtige unge med at komme på rette spor, tabe sig og blive bevidst om deres kost og generelt støtte dem i deres dagligdag. Det ville i mine øjne, være et super fedt arbejde!

Hvad er dit største talent?
Mit største talent er nok at tænke på andre, før mig selv. Jeg tænker oftest på andres behov, før mine egne, hvilket nogen gange godt kan bide mig i røven. Så det prøver jeg at arbejde lidt på – der er jo ingen der står og takker mig i sidste ende, når jeg står rastløs tilbage, selvom jeg selvfølgelig gør modsat, af god mening. Et andet talent som jeg besidder, er shoppe ekspert eller bare generelt ekspert til at bruge penge og nyde livet. Jeg elsker at bruge penge! Jeg elsker at shoppe, gå på cafe, tage ud og opleve ting og ellers bare hygge mig og virkelig nyde livet! Det er jeg ekspert til, når tiden er til det! Men når det så er sagt, kan jeg ikke klare, hvis jeg skulle have en konto der stod i minus! Det er simpelthen det værste der kunne ske for mig! Så jeg kan godt styre mit pengeforbrug, og samtidig have mulighed for, at spare penge op, i ny og næ! Udover det, er jeg ekspert i at tage billeder – eller i hvert fald mange af dem! Jeg har lige pt. over 36.000 billeder på min telefon. Godt det er en 128 GB! Der bliver taget billeder af alt jeg kan bruge til noget, og også ting som slet ikke kan bruges til en dyt – eller ting som jeg ved, at jeg gerne vil se tilbage på. Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg synes det er lidt hyggeligt! Hellere for mange billeder, end for lidt 😉

En sætning du aldrig kommer til at sige;
En sætning jeg aldrig kommer til at sige?? Åh den er svær! Jeg er generelt meget åben omkring mange ting, og jeg snakker også gerne med på en masse, som man måske ikke normalt snakker om i åbent forum – men hvis der bliver åbnet op for snakken, er jeg som oftest også altid klar med et svar og også gerne spørgsmål den anden vej. Det bunder nok i, at jeg altid har været ene pige blandt alle drengene, så jeg tror at jeg er blevet lidt hærdet på den måde, i forhold til at tingene måske ikke altid er pakket ind, og desværre (!!!!!) sparer jeg heller ikke altid på bandeordene – men det arbejder jeg på!!! Hvis der skulle være en sætning jeg aldrig ville sige, så skulle det være noget ondt eller nedladende over for andre – eller accept i forhold til at nogen skulle være ondskabsfulde over for dyr! Det kunne aldrig falde mig ind!!!!! Hvis jeg skal sige en sætning, så skulle det måske være “jeg skal aldrig have børn”, for det er én af de ting som jeg er 110% sikker på at jeg skal! Jeg ved hvor meget glæde min bror og jeg har af mine forældre, og dem omvendt, så det er noget jeg altid har vidst skulle ske.

Hvis du om 15 år kunne rejse tilbage i tiden, og tale med dit nutidige jeg, hvad tror du så, at du ville fortælle dig selv?

Jeg ville nok fortælle mig selv, at jeg skulle gå mere op i de ting, som jeg godt kunne lide og var dygtig til, som f.eks. håndbold eller svømning. Jeg var en rigtig god målmand, og der var spejdere ude og kigge på mig når jeg svømmede, men det kedede mig simpelthen, fordi svømmetræningen ikke var ligeså sjov, som når jeg bare hyggede mig alene i vandet, og gjorde som jég havde lyst til. Det kan jeg godt ærgre mig over i dag. Desuden ville jeg få printet ind i hovedet på mig selv, at jeg skulle være mere bevidst om min krop og min kost på et tidligere tidspunkt – ikke sygeligt, men bare have mere fokus på det, så jeg forhåbentlig kunne have være fri for at tænke på det 24/7, som jeg gør i dag.. Jeg ville nok også minde mig selv om, at leve i nuet, ikke tænke for meget over tingene, og bare gøre hvad jeg havde lyst til!

Hvilket motiv tager du flest billeder af?mia lindholm blogger odense lets blog some shit jeanette hardis

Det må nok være mad! Jeg eksperimentere meget med forskelligt mad i mit køkken, og jeg elsker at dekorere min mad, så det ser lækkert og indbydende ud. Det bruger jeg ret mange timer på! Vi spiser jo først med øjnene, og når ens syn bliver tilfredsstillet, så kommer man altså langt – på billederne kan man jo ikke smage, hvor god ens mad er, så det æstetik er vigtigt for mig, når jeg laver og anretter min mad – da billederne jo bruges til både blog og Instagram.

Hvor er dit yndlingsspot i Odense?

Åh, Odense i sig selv, er mit yndlingssted! Jeg kommer nok aldrig herfra! Odense har udviklet sig så meget igennem de sidste år, at det er svært at vælge, så her får i lige en stak af mine yndlingsspots!
Mine yndlings steder hvor man kan opholde sig, må være Odense havn – det er simpelthen kommet så mange fede faciliteter der nede, og så er det bare så smukt og aftenen, når solen går ned. Udover Odense havn, er jeg vild med de små “parker” som Mosen, Skovsøen og Eventyrhaven – jeg er vild med vand og liv, og det er nogle skønne besøgte steder, hvor man ser folk, der ligger og soler sig, spiller bold, og folk som griller og hygger sig. Det er steder hvor jeg elsker at komme, og koble af.
Mine yndlings trænings steder må være Fitness World på Tarupvej og Stige ø, hvis det skal være udendørs. Træningscenteret i Tarup har simpelthen fanget mig med det samme – jeg synes det er et lækkert, stort og rummeligt center, og det er rigtig godt indrettet. Jeg synes det er rigtig rart at der er højt til loftet og meget lys, så det ikke bliver så dystert og indeklemt. På Stige ø, er der kommet en fed forhindringsbane, som virkelig udfordre én! Udover den, er der også mulighed for at bade, køre mountain bike, der er legeplads arealer og man kan også bare tage der ud, hvis man vil lidt væk og nyde den stille, fine natur.
De steder jeg foretrækker at spise må være, på Kræz eller Eydes – hvis man skal have brunch. Hvis jeg skal have mad med hjem til frokost, tager jeg gerne bagel fra Bagelboden eller en salatbar, fra Jensens eller Bones – Jeg er vild med de friske, lækre salater med alverdens tilbehør. Ellers spiser jeg gerne min frokost på Froggies eller Cookos Nest. Hvis jeg skal spise lidt mere lækkert om aftenen, og have en god og speciel oplevelse, så tager jeg gerne på Mmoks, Fynboen eller Kok&Vin – alle 3 restauranter har tavlemenuer med 3-retter, som alle indeholder noget, som man ikke lige står og laver hjemme i sit eget køkken. Desuden er de så dygtige til at anrette, hvilket jo er lige noget for mig! Hvis man vil have en kold og lækker drik, foretrækker jeg Baresso! – mine 2 yndlings er, Smootea med Passionsfrugt og Gelatte superiore med karamel.

Jeg kan ikke lide….

Jeg må indrømme at jeg er mindre pjattet med edderkopper og frøer.. Faktisk sådan slet ikke pjattet med! Frøer er nok noget af det værste jeg kan møde på min cykeltur! De bringer nærmest angst frem i mig. Det er virkelig forfærdeligt! Når vi er i det hjørne, så er mangel på mad, hvis jeg er sulten, altså også noget der kan give mig kriller i bøtten! Jeg bliver utilpas hvis jeg ikke får mad med nogle timers mellemrum! Så bliver jeg utidig og får en grum hovedpine – og som oftest bliver jeg bare stædig og så dropper jeg helt mad! Og det er jo også dumt, så det skal jeg helst ikke ud i 😉

Din største guilty pleasure?

Det må nok være fyldte chokolader eller chips med dip.. Det er altså noget af det jeg har svært ved at holde mig fra, hvis jeg virkelig craver det! En gang var det bland selv slik og mælkesnitter, som jeg slet ikke kunne stå for! Jeg skulle have minimum én af de ting, før jeg kunne få min dag til at fungere ordentligt. Sygt ikke!? Men godt smagte det 😉

Når jeg har weekend bruger jeg tiden på…

Som oftest bruger jeg mine weekender på at træne, hygge med min familie, kæreste, venner og veninder. Jeg er som nævnt, svært glad for shopping, hvilket jeg sagtens kan få min lørdag til at gå med – shopping og café hygge, så er formiddagen og middagen reddet! Aftenen bruger jeg gerne på sofaen, hvis ikke jeg har en travl weekend, hvilket jeg som oftest, faktisk har – med fødselsdage, arbejde, aftaler osv. så går weekenden altså stærkt. Og så er det altså rart at kunne lave noget god mad, få et glas god vin, og ligge sig på sofaen om aftenen med en god film, i ny og næ. Ja, jeg laver faktisk lige det, som jeg har lyst til! Det er derfor jeg elsker weekender, jeg kan godt lide at jeg bare kan gøre hvad jeg vil, uden at skulle tage beslutninger omkring en masse ting – det bliver gjort i hverdagene 🙂

 

Tusind tak til dig Mia for at ville lege med! Hvis I vil læse flere interview, så kan I finde dem alle lige her.  Der er MANGE og de er gode!

3 replies
 1. Sisse
  Sisse says:

  Johanne kohlmetz er jo for et halvt års tid siden flyttet til Odense – tidligere faaborg.

  Elisa Buch er godt nok YouTubeer, men det er jo også vlogging. Hun taler kun engelsk da hendes følger primært er udenlandsk. Det handler om hende, hendes deads, DIY, genbrugs tøj m.m.

  Reply
 2. A+K/VenterPaaVinBlog
  A+K/VenterPaaVinBlog says:

  Min mobil er også stoppet op med billeder – øj, de skal snart slettes/sorteres i. Eller burde 😛 Men et hvert minde, synes jeg næsten er vigtigt, sjovt, flot eller hyggeligt – tsk tsk :p Hvad skulle man gøre uden kameramobilen?

  – A

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *