GLAS TIL DRINKS

drinking glasses

glas til drink

 

{ Hay rødvinsglas // Louise Roe Crystal Gin & Tonic // Hay Colour guld glas // Frederik Bagger Crispy Highball // Hay champagneglas // Luigi Bormioli champagneglas // Aida krystalglas }

Hver torsdag udgiver jeg et indlæg med inspiration og opskrifter til forskellige drinks. Til de drinks hører glas. Jeg elsker at shoppe glas, og min veninde sagde endda den anden dag “du har en ting for kopper!”. Det har jeg virkelig. Det er en sær lille “samler” mani om man vil.

Service og porcelæn er fint nok. Men jeg er ikke typen, der samler på RC-alt muligt. Kun lidt, og så alligevel ikke rigtig. Jeg har et stel arvet efter min oldemor. Fine tallerkner i alle størrelse, kopper, fade og kander. Det er faktisk dét stel jeg brugte i dette indlæg. Det er så fint, delikat og familiært. Jeg elsker, at det er gået i arv i familien, og den fine guldkant synes jeg er så fin. Derfor tænder jeg heller ikke rigtig på nye fade og tallerkner.

Men kopper og glas? That’s ma’ thing! Jeg har alskens forskellige kaffekopper – også fra RC. Hah. Jeg har yderligere alskens forkellige glas. Høje, lave, tynde, tykke, øl, vand, vin. Men samlingen kan aldrig blive for stor. Jeg leder i øjeblikket efter champagneglas med en flad bund. Helt flad. Men jeg synes ikke, at jeg kan opstøve dem nogle steder. Er det noget I har set? Så link endelig!

Jeg kunne dog også finde på at hapse et par af dem fra collagen. Mest dem fra Hay med den fine guldstreg, men bestemt også de andre krystalinspireret. Rødvinsglasset fra Hay er jeg absolut også forelsket i! Jeg er en sand lyserød pige, og glasset ville være perfekt til både hvid-, rød- og rosévin. Det ville smage lige det ekstra godt drukket fra det fine glas.

Samler du på noget, der i virkeligheden er overflødigt, og mest en mærkelig samlermani?

Min begrundelse er selvfølgelig mine torsdagsindlæg, hvorfor nye glas indimellem ikke er en skam 😉

2 replies
 1. Sine
  Sine says:

  åh, er vilde med dem alle sammen 🙂 Jeg har selv en samling fra Frederik Bagger og så enkelt arverstykker som går sig rigtig godt med 🙂

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ej, hvor lækkert med Frederik Bagger samling! Det kommer en dag herhjemme 😛 Elsker, at du også blander nyt og gammelt – det synes jeg er så fint. Især, når arvestykker kan genanvendes.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *