Fall is coming. Og jeg elsker det fordi

….efteråret er endelig ved at komme på sin rette plads. Kan I mærke det?

Jeg ELSKER sommer. Men jeg orker det ærlig talt snart ikke mere. Det er d. 21. september. Og i sidste uge var vejret SÅ lummert, at jeg hver eneste morgen fik svedperler på panden bare ved tanken om at cykle på arbejde.

Det samme scenarie sker desuden hver morgen for tiden. Jeg tager aaaalt for meget tøj på, og om eftermiddagen er jeg ved at koge over med et ansigt, der kan mistolkes som et udbrud af røde hunde. Jeg orker det ikke mere.

Men jeg kan mærke, at det er på vej nu. Efteråret. Det er virkelig også på tide. Den der klare, friske, sprøde luft. Der kærtegner mine kinder og giver mig energi.

Jeg bliver simpelthen alt for døsig af det lumre vejr. Hvor luftfugtigheden på det nærmeste minder mig om Randers Regnskov. Det er altså ikke til at holde ud i længere tid af gangen.

covers-4 covers-7

I søndags havde jeg et møde i byen, og efterfølgende gik vi en tur i Kongens Have. Her var vejret skønt, solen skinnede og luften var skarp som en gammeljomfrus insisterende stemme.

Jeg elsker efteråret. Jeg elsker, at vi igen kan style lag-på-lag. Jeg elsker, at den lumre varme, der seriøst giver svedperler ned af ryggen på cykelturen, er på retræte. Jeg snuser den friske luft lige så lifligt og med ligeså stort velbehag som når mine hunde får et ekstra lækkert kødben fra slagteren…

Jeg elsker, at jeg kan have nogle af alle mine jakker og frakker på igen! Hold nu kæft jeg har mange. Jeg elsker de smukke og dragende farver, som bladene efterhånden forvandles under. Og jeg elsker lyden af knasende blade under min skosål. Eller mit cykeldæk. Som i øvrigt punkterede i går. Bagdækket var i hvert fald fladt, da jeg kom ud til det efter min aftentræning. Hold op, hvor jeg til gengæld HADER at køre med bus! Holy moly…

covers-15 covers-23

// Culottes fra Zara // Langærmet fra Mads Nørgaard // Jakke vintage // Taske Norjiin // Sandaler Birkenstock //

 covers-28

Men efterår. Det er jeg nede med. Jeg når et punkt hen over sommeren, hvor jeg bare får nok. Hvor varmen egentlig gerne må pakke dets sydfrugter og drage afsted igen. Jeg orker det ikke mere. Det er vel i grunden ligesom når man i lang tid har spist havregrød til morgenmad. Man når et punkt, hvor man ikke gider mere. Hvor man skal prøve noget andet.. Sådan har jeg det med sommeren lige nu. Jeg skal prøve noget andet.

Og nu vil jeg egentlig gerne have en smooth overgang til en snak om det look jeg iførte mig i søndags. Meeen det har jeg altså ikke lige. Så I får det bare her.  Jeg havde nemlig igen, igen, igen, igen taget min elskede culottes på. Jeg er ikke sikker på, hvor elsket de er fra den testosteron-holde side af partnerskabet her på matriklen, men JEG elsker dem altså.

Især lige nu hvor vejret tager pis på mig, og jeg fryser om morgenen og er ved at smelte som gule snedriver om eftermiddagen. De er stylet med endnu en elskling fra garderobeindholdet. Nemlig en klassisk langærmet Mads Nørgaard trøje. Dem havde jeg sindsygt mange af da jeg gik i folkeskole. Det var lige ved den tid, hvor de blev “moderne”, og man var en af de seje, hvis man havde sådan nogle trøjer. Så dem skulle jeg selvfølgelig have. Det sku’ jeg da!

I dag har jeg et noget mere afslappet forhold til de trøjer. Sir’ vi i hvert fald… De er under alle omstændigheder SÅ gode at have i jeres garderobe, da de kan styles med stort set ALT andet. Måske ikke lige bundløse underdele, but who am I to judge!

Anyways. Ahem.. Trøjen her er i en ret kæk, og nogle vil måske endda vove at påstå, barnlig farvesammensætning; grøn og lyserød. Jeg synes farverne er skønne sammen, og med de striber behøver du ikke så meget andet.

Jeg havde alligevel smidt min vintage cowboyjakke over skuldrene og iført mig et par Birkenstock til tøjet. Og til alle jer haters, der mener, at Birkenstock ikke hører offentligheden til; I tager fejl!!

Crocs on the other side….

Tasken er fra Norjiin, og jeg har vist den tidligere i dette indlæg. Hvor I også kan se, at den er modtaget som gave. Og jeg er faktisk skide glad for den.

Nu vil jeg få produceret et indlæg til i morgen, (neeej jeg er ikke lige typen, der har ALLE ugens indlæg liggende klar.. ), og så vil jeg ellers overveje at få lavet aftensmad til mig og Casper. Og se om min cykel kan pumpes… Oooog måske lige klemme et afsnit SATC ind.

God aften derude. Det er NÆSTEN weekend nu  ♥

covers-51 covers-55 covers-57 covers-64 covers

2 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Ha, hvor er jeg glad for, at det ikke bare er mig. Jeg har seriøst overvejet, om Kolding og Odense ligger i to forskellige klimazoner, for jeg føler mig sgu lidt odd, når jeg stiger af toget om eftermiddagen, og som den eneste render rundt i stor sweater. Og solen skinner. How?! Men når nu det er den lækre sweater, og den endelig er kommet frem fra sit vinterhi, så bærer jeg sgu min odd-hed i solen med stolthed 😀

  Efterårsknus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Er der så meget køligere i Kolding?! Wow.

   Jeg glæder mig nemlig også til at kunne sporte alle de pæne varmere beklædningsdele fra mit tøjskab! Det lader sig bare ikke gøre i øjeblikket, men SNART. Jeg kan mærke det!

   Klem

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *