OOTD: WEEKEND FEVER

IMG_6883Halløj derude bag skærmene!

Glædelig weekend! Jeg håber, at I nyder denne lidt grå lørdag ligeså meget som jeg gør. Min morgen startede dog lidt atypisk. Tidligt i morges (altså kl. 9, men alt er vel relativt) ringede det nemlig på døren. Jeg havde knapt fået øjne på det tidspunkt, og de øjne jeg havde fået var min resterende mascara, der hang nede på kinderne fordi sofaen fik krammet på mig i går inden jeg fik gjort noget ved min makeup (så nej, jeg var ikke typen, der rendte rundt i byen i går med en nissehuse på hovedet). Jeg mindedes ikke at vente hverken gæster eller pakker denne sløve lørdag morgen, og for at stille min nysgerrighed for, hvem det monstro så var, der ringede på døren måtte jeg fluks hoppe i et par slappe bukser og drøne ned ad trappen.

For at finde to ældre herrer, der med et forskrækket udtryk i øjnene vist nok fik sagt noget om at de ville tale med mig om Gud, men at de ville komme tilbage en anden dag. Jeg mistænker deres hurtige retræte mit lørdagsmorgen udseende. Og her gik jeg og troede, at de forkyndende ikke gik op i det ydre! Hah! Nu jeg tænker mig om var det måske det faktum, at jeg endnu ikke havde haft chancen af at være i nærheden af en tandbørste. Men altså, det var virkelig deres egen skyld! Ingen kan forvente, at man står op før Mads og Monopolet om lørdagen. Give a girl a break!

Under alle omstændigheder gik de i hvert fald hurtigt igen, og så var den lørdag ligesom startet. Jeg fortsatte min lørdag med kaffe (og en tandbørste!) og en opvask, der har terroriseret lejligheden de sidste par dage. Man skal aldrig give efter for terrorister og ej heller denne gang fik den taget under mig. IMG_6888I går, hvor disse billeder er taget, tilbragte jeg dagen med Charlotte (specialepartner in crime) og jeg fik lokket hende til at tage disse billeder bag Brandts, efter vi havde være forbi Studenterhuset for at hente og aflevere bøger til specialet.  Der er bare så fint i området lige deromkring, og er du studerende og endnu ikke har været forbi Studenterhuset så vamos! Der er billig kaffe, og du kan medbringe alle dine egne kulinariske oplevelser aka du kan tage din egen mad med! Vi frekventerer stedet jævnligt både for at skifte rammerne for, hvor vi sidder og arbejder, men også fordi vi kan bestille og aflevere bøger der, så vi ikke absolut skal ud til uni. IMG_6889 IMG_6895 IMG_6897 IMG_6904 IMG_6914^^Sweater Envii // Bukser Selected Femme // Sko fra Tyrkiet // Jakke H&M^^ IMG_6920Jeg vil hoppe videre i dagens program; mere kaffe, gåtur med hunde og ren afslapning! Hav en rigtig skøn lørdag derude. Husk, at du kan vinde et gavekort til 2 kaffer OG kage til Kafferisteriet lige her! Der er stadig store chancer for at vinde, og jeg udlover TO gavekort så, der er dobbelt op chance!

Følg med på Facebook // Følge med på Instagram // Følg med på Snapchat @jhardis

2 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Det kunne være, at jeg skulle overveje at sætte mig derned noget oftere, når det store eksamensræs snart går i gang igen! Den der afveksling kan i hvert fald være kærkommen, og så er der altså bare et eller andet ved det der med, at arbejde ude. Det gør noget ved effektiviteten! 🙂

  Min far fik os i deres “sorte bog” dengang jeg boede hjemme (altså Jehovas, ikke Studenterhusets forstås :b), og det var vi alle yderst begejstrede for. Heldigvis er der ingen, der kan se, at vores lejlighed er en lejlighed, så vi bliver sjældent forstyrret 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det synes jeg helt bestemt, at du skal Lisbeth! Det er nemlig rigtig rart at sidde et andet sted; bare for et par timer. Og du kan jo logge på nette dernede præcis som på uni 😉

   haha anede ikke, at der fandest en sort bog for den slags! Den må vi også indskrives i så! For jeg er virkelig ikke interesseret i at tale om religion en lørdag morgen kl. 9!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *