TRÆNINGSTØJ, DER GODT MÅTTE BO HOS MIG

Apropos søde Mathildes indlæg omkring indholdet af min sportstaske, tænkte jeg, at det ville være oplagt med lidt inspiration til sportstøj jeg selv kunne finde på at hoppe i til min træning. Selvom det at træne ikke fylder særlig meget herinde på bloggen, så fylder det faktisk en del i mit liv. Måske der kunne være interesse for, at jeg uddyber mere om min træning, der formentlig ikke ligner det gængse træningsprogram?

Anyways, her er lidt tøj, der helt sikkert godt måtte lande i min tøjskuffe dedikeret til træningstøj.


træningstøj 1Adidas top // Ærmeløs sweater // Adidas tights // langærmet  
træningstøj 2

Bryder ryg orange // bryder ryg lyserød // mønstrede tights øverst // mønstrede tights nederst // Stryda tights


Generelt er jeg ikke én, der går op i at koordinere farverne på mit træningstøj, så ofte ligner jeg formentlig en omvandrende regnbue. Eller en vagabond. For jeg elsker træningstøj med masser farver og mønstre, og samtidig kan jeg godt være liiidt ligeglad med, hvilket tøj jeg har på nede i centret. Jeg mener. Det er tøj, jeg har taget på for at svede det til.

Har det huller? Fint, indbygget aircon. Er det misfarvet (fordi jeg måske/måske ikke har spildt et helt glas rødvin ud over mig selv i træningstøj – for det er så alvorligt jeg tager min træning)? Nice med autentiske mønstre. Er det en disneytrøje med motiv af Zimba fra Løvernes Konge? Fedt, hver gang jeg ser mig selv i spejlet begynder min indre stemme; “Naaaants een-vwen-yaaaaaaa ma-ba-gee-chi-ba-va en-yaah-ho vwen-ya-maaaaa”. Og ja. Det var introsangen til Løvernes Konge.

Men hvorom alting er, så elsker alle piger nyt tøj. Almindeligt som træningstøj. Og det vigtigste for mig ved mit træningstøj er faktisk, at jeg kan bevæge mig frit i det, og at det ikke er generende at have på. De kriterier opfylder alt tøjet her.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *