De her træningssko SKAL jeg da have…

Indlægger indeholder affiliatelinks

{ 1 Nike Zoom // 2 Nike Twist // 3   Rebook Belle // 4 Rebook Fusion }

Jeg har de sidste par uger IKKE haft den samme fokus på træning som tidligere.

Den største grund hertil bliver bl.a. forklaret i dette indlæg. Jeg har simpelthen skulle finde en balance imellem mit nye job hos Kansas City og min fritid.

Det har betyder, der har været mindre fokus på træning. Jeg har, som I måske har læst, været UTROLIG træt de første par uger når jeg er kommet hjem fra arbejde. Der har træning ærlig talt bare ikke været prioriteret. Hvilket jeg selvfølgelig godt ved er synd og skam. For det giver mig bestemt energi at træne og bevæge min krop.

Jeg kan især mærke en forskel nu, hvor jeg bruger MEGET tid foran en computer og sidder ned meget i løbet af dagen. Det gør altså noget ved ens krop, at man har et mere eller mindre stillesiddende arbejde. I hvert fald til hverdag. Når jeg er ude til koncerter og arrangementer står og går jeg næsten kun. Og det kan også mærkes!

MEN. Jeg er igen oppe på hesten mht. Træning og det er dejligt. Jeg går dog i øjeblikket og sukker efter et par nye indendørs træningssko. De nuværende jeg stikker fødderne i, et par blå fra Nike, er ganske udmærket, men de har efterhånden set udløbsdatoen.

Så jeg har været på de evige online shoppemarker og set mig om efter nogle, der måske kunne anvendes som erstatning. Og man kan sgu da altid bruge nyt træningsgear right?

Dagen i dag bliver dog ikke brugt med træning. Det gjorde den til gengæld i går. De af jer, der følger med på snippedesnapchat vidste allerede det… Følg endelig med selv. Mit brugernavn er jhardis. RET nemt ik´? Min snapchat er faktisk også åben, så I kan sende snaps den anden vej tilbage, stille spørgsmål og så’rn. Det går lidt hurtigere på snappen end på nogle af de andre sociale medier. Så fyr endelig løs!

Ellers må I have en skøn søndag derude. Trods det åndsvage vejr.. #dansksommer #minbarerøv

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *