Har I set min nye header? Den er lavet personligt af…

en af mine veninder fra studiet Kathrine. Hun har faktisk tidligere optrådt herinde ved lejlighed. Hun tegner, maler og fotograferer nemlig de smukkeste motiver. Se selv her. Og jeg er så skide heldig, at hun har tegnet en meget personlig header til bloggen.

ER den ikke smuk? Den smukke kvinde skal selvfølgelig forestille mig… Imens den dragene skyline er… Ja kan I se, hvilke elementer, der findes i denne skyline? I kan få et ret stort hint. For det har selvfølgelig noget med Odense at gøre.

Jeg er simpelthen SÅ glad for den æstetiske og designmæssige udvikling bloggen har undergået de sidste måneder. Det gør mig varm om hjertet især NU at klikke ind på bloggen og se, hvordan mit lille virtuelle hjem ser ud. Hvad synes I?

Jeg har samtidig ændret lidt i menuen øverst. Her ligger kategorierne nu samlet, Odense har fået sit eget ‘hjem’ i menuen og jeg har lagt et link til min tictail shop ind også. Der ligger i øvrigt ret fine (og billige!) ting derinde lige nu skulle det friste nogle svage sjæle. OG OG OG jeg tager Mobilepay for dem der ikke har fidus til Paypal.

Nårhmen. Nu glæder jeg mig endnu mere til at dele indlæg herinde med det fine nye udseende. Jeg elskede min gamle, farvede header. Jeg har selv lavet den i Photoshop og det var i grunden ret ligetil. Hvis nogle af jer kunne tænke jer at lave noget lignende må I endelig skrive. Det var RET nemt.

Jeg var vild med alle farverne i den vandfarvede header. Samtidig har jeg det sidste år udviklet mig, og var efterhånden parat til at give slip på alle farverne og byde noget nyt velkommen. Dette i form af noget mere afdæmpet, men samtidig utrolig personligt og smukt. Det vil jeg vove at påstå, jeg har fået med denne nye header. Igen; jeg synes den er GUDESMUK! Samtidig er der ingen andre, der har denne header. Den er helt unik, hvilket virkelig tiltaler mig.

Hvis nogle af jer er ligeså forelsket i headeren som jeg er, vil I med garanti kunne forelske jer i Kathrines andre værker, så dem kan I finde lige her. Jeg har selv købt flere af dem. Bl.a. Laundry Time, Flâneur, Depresso og New York Sketch.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *