DET SEJESTE DIY HÅRBÅND – og link til, hvordan du laver det!

IMG_2928

GOOOOOOOODMORGEN ODENSE!!

Så starter en ny frisk og sprød uge! Er I parate til det? Har I brugt weekenden til at sunde jer og komme til hægterne, så den nye uge kan få et slag?

Der er ikke noget som en ny mandag. En ny start. Man lægger den gamle uge bag sig, og siger hej til den nye.

Jeg har det lidt ambivalent med mandag. På den ene side er de nu meget rare. Sådan at tilbyde én en ny uge. Nye opgaver, udfordringer og møder. På den anden side har mandage altid haft et vist berygtet ry. Et ry for at være satans karle, hvis eneste og helligste formål er at få os ned med nakken.

Jeg kan godt forstå de folk, der haaaaader mandage. Weekenden er forbi, og arbejdet kalder. Samtidig så er det sgu lidt synd for mandage med alt det had. Jeg mener; det er vel ikke med deres gode vilje, de ligger efter søndage?

Jeg har HELT bestemt været på det holdt, der heppede for at afskaffe mandage. Brænde dem på bålet!

Men med årene ser jeg mig mindre og mindre sur på mandage. De kan ikke gøre for det. Og jeg har nu forsøgt, med god succes må jeg indskyde, at gøre mandage til en kickstarter til en god uge, i stedet for en syndebuk for min spildte kaffe på gulvet.

I alt sandhed så er kaffen sgu nok spildt, fordi jeg ikke gider gå to gange fra køkkenet ind til stuebordet, hvor jeg trakterer min morgenmad, og heraf fylder begge hænder med skåle og kopper fyldt til randen med alskens morgenmadsprodukter. Og spilder fordi jeg (selvfølgelig) ikke kan have det hele. Men klog af skade det bliver jeg åbenbart ikke, for den er sikker som amen i kirken næsten hver morgen. Der ligger ligeså mange pletter kaffe på gulvet, som jeg har pletter for øjnene når min alarm ringer om morgenen.

Og inden dette indlæg KUN kommer til at handle om mandage, og hvorfor eller hvorfor ikke vi hader dem; så SE da lige det fine, gule hårbånd, der pryder min hårpragt på disse billeder.

ER det ikke skønt?

Og så er det sgu hjemmelavet du! Ja altså. JEG har ikke lavet det! Så ville den gennemtænkte knude foran sgu nok mere pege i retning af en ødelæggelse, end et fint mesterværk, ahem.

Jeg er kreativt anlæg når det gælder syprojekter. Jovist. Jeg har da lappet min del huller i bukserne. Sågar formået at sy op til flere knapper tilbage på deres retmæssige plads. Men et hårbånd. Det tvivler jeg stærkt, på mine evner kan hjælpe mig udi.

Det kan denne dame til gengæld! Og du finder endda en VIRKELIG udførlig “sådan fucker du IKKE et hårbånd op”-guide lige her på hendes blog.

Det skulle eftersigende være ganske overkommeligt at lave sådan et fint håraccessories. Jeg tvivler det ikke. Kun egne evner.

Hårbånd er virkelig også “the shit!” for tiden, så det er bare med at komme igang og stikke huller i fingrene med et par nåle og få kørt sysmaskinen i stilling til en hær af hårbånd!

Jeg kan i hvert fald på det varmeste anbefale enten at anskaffe dig et eller producere det selv. HVIS du ikke ser dig selv sidde foran symaskinen og bande og svovle og nynne lifligt alt imens, du laver dit nyeste hårbånd, så fortvivl ikke! Jeg kommer dig til undsætning med et indlæg senere med flotte hårbånd, du i alt fred og fordragelighed kan sidde i sofaen og klikke hjem. Der skal være noget for enhver ikk’?

Nu vil jeg få kanøflet nogle sko på, hoppe på ciiiiiklen og begive mig i kast med mandagen. Jeg skal arbejde (!), og det er min 6ende mandag jeg skal afsted. Jeg har også et indlæg i ærmet til jer omkring, hvordan det er at arbejde deltid. Det er nemlig noget, jeg jeg møder mange spørgsmål omkring. Så stay tuned!

Med ønsket om en fabelagtig mandag, hvor café lattéen er perfekt afstemt, ferien er lige for døren, det præcis ikke regner på din vej og hvor chefen er i et skønt humør!

IMG_2933

IMG_2944{ Jakken er vintage, men der findes en milliard lignende i de mange genbrugsbutikker, vores land ligger inde med. Bukserne er fra Weekday – Thursday og de er naaaajs! Toppen er fra Zara, og er købt i butikken i Rosengårdcentret. Mon ikke de stadig har dem hængende. Hårbåndet er totalt hjemmelavet. RET fint! }

IMG_2948

IMG_2973

 

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Jeg har bl.a. vist et af dem i dette indlæg.  […]

  2. […] sej kvinde, jeg er så heldig at have tæt inde på livet. I fik faktisk måske et glimt af hende i gårsdagens indlæg? Det er nemlig Cecilie vi skal sige hej til. Og det kan I godt glæde jer […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *