Omg. Er det virkelig DIY!

Ja. Det er det sgu. Men tag endelig ikke fejl. JEG har skam ikke lavet det. 

Så niftig er jeg SLET ikke. Det er min dygtige og skide seje veninde Cecilie, der har ført den kreative hånd bag disse fine hæklesager. 

img_5635img_5636

For ja; det er en hæklet udgave af Agnes og hendes Flyffy Unicorn fra Gru-filmene, I ser på disse billeder. Og er hun ikke søøøøød!

Cecilie og jeg har en lille (uden underdrivelse) ting for Minions, Agnes og Flyffy Unicorns, og deler bl.a. vores begejstring på denne led. At jeg så på ingen måde fatter hat af at hækle er en helt anden side af sagen…

img_5641

Det er så også Cecilie, der er hjernen bag den sødeste, hæklede clutch. Jeg har ladet mig fortælle, at hæklemetoden er lidt særlig med de dersens “bobler” i mønstret, men er I interesseret i at vide mere om det, så hop endelig videre til Cecilies online kreative univers her

img_5642

Jeg lader mig i hvert fald benove, hver gang jeg beundrer mine fine hæklede ting fra hende. Hun sælger i øvrigt nogle af hendes totalt gennemførte kreationer lige her, hvis du tør lade dig selv friste. Jeg er, udover at være glad for hendes hæklede evner, også ret glad for nogle af de smukke og gennemtænkte hårbånd hun laver. 

Jeg har bl.a. vist et af dem i dette indlæg

Er der nogle af jer derude, der selv er kreative med nål og tråd? Jeg er omtrent ligeså god på den front, som en nyudklækket studine er til at holde igen med bajserne…   

      img_5643 img_5646

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *