PROTEINPANDEKAGER OG RABAT TIL BULKPOWDERS

bodylab 30% rabat

{Chiafrø // Proteinpandekager }

Nogle af jer så måske i går på Instagram, at jeg med glæde indtog en portion proteinpandekager som post-workout meal. Altså et måltid efter træning, der har det formål at mætte og nære med gode {og masser} proteiner. Pandekagerne er nogle Casper har købt på Bulkpowders.dkDe er super nemme at lave, og det tager ingen tid. Jeg har før lavet proteinpandekager med almindeligt proteinpulver, og dette er altså bare lidt nemmere. Vand og pulveret skal bare shakes i nogle minutter og er derefter parat til de fineste pandekager. Som topping har jeg brugt kaloriereduceret sirup. 

Vi køber rigtig mange af vores proteinblandinger på Bulkpowders, og også meget af vores kosttilskud. Jeg tager bl.a. ofte en pre-workout {denne her}, der har til formål at give én noget ekstra energi til træningen. Jeg træner tit om morgenen/formiddagen eller om aftenen, og så kan det altså være tiltrængt at få lidt energi til træningen. Under træning drikker jeg næsten altid BCAA {denne her}, der indeholder forgrenede aminosyrer. Disse medvirker, at restitutionen er optimal, mindsker DOMS {ømhed i musklerne dagene efter træning}, og reducerer ens træthed. Aminosyrer er det som protein består af, så hvis du spiser en proteinholdig kost (og generelt sundt og varieret) vil du formentlig få de aminosyrer du har brug for. Jeg kan bare godt lide ikke at gå ned på udstyr, og rent mentalt giver det mig et boost.

Bulkpowders har virkelig mange varer i deres sortiment, og hjemmesiden er bestemt et besøg værd. Jeg har bl.a. købt chia-frø {virkelig billigt!} derfra. Lige nu (og indtil 5. januar) får du 30% på ALLE deres varer! Vi har skabet fyldt af poser derfra, men måske nogle af jer kunne nyde godt af tilbuddet?

Bruger nogle af jer selv kosttilskud til træning eller bare generelt? De har mange gode vitaminer på siden også.

Ps. Indlægger er IKKE sponsoreret. Jeg synes bare, at tilbuddet er for godt til at lade gå forbi.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *