En ny begyndelse for mig

Nå venner. Det her indlæg kommer nok til at forklare mit mere eller mindre fravær på bloggen/Instagram i januar måned. I hvert fald i starten af måneden. Det kommer også til at forklare, at livet ikke altid er, hvad det ser ud til. Og så kommer det ikke mindst til at forklare, hvorfor jeg har købt nyt, nyt, nyt hele denne måned.

Sagen er nemlig den, at jeg lige nu står overfor en ny begyndelse i mit liv. Et begyndelse, hvor jeg er alene.

Casper er nemlig flyttet ud af vores tidligere fælles hjem over nytår, og vi har besluttet at gå hvert til sit. Det lyder så koldt og business-agtigt, når jeg skriver det på den måde. ”Vi går hvert til sit”.

Sådan føles det ikke skulle jeg hilse at sige. Altså koldt. Det føles alt andet måske. Trist, forvirrende, komplekst.

For det er jo ikke sådan, at livet er sort og hvidt. Det har mange forskellige nuancer. Ligesom det er mange forskellige faktorer, der gør, at Casper og jeg har besluttet, at det lige nu er bedst, at vi ikke er sammen.

Vi er ikke sure på hinanden. Der er ingen hard feelings. Det er bare en beslutning om, at vi begge fortjener at være så lykkelige som vi overhovedet kan blive. Og vi blev desværre til sidst i tvivl, om vi var lykkelige sammen. Og det er intet forhold tjent med. Det er ingen mennesker tjent med. Så i stedet for at blive sammen og være i tvivl, om vi ville være lykkeligere hver for sig, tog vi beslutningen om at gå hver for sig. Ellers forsvinder den tvivl aldrig.

Selvom jeg måske formidler det ret ukompliceret her, så har det været meget kompliceret. Igen – livet er ikke kun sort og hvidt.

Så januar er gået med at få delt vores ting op, at Casper er flyttet ud, at jeg har købt nye møbler, og på at spise en masse comfort food og se en masse dårlige serier. Det har ikke været og er ikke let. Men efter seks år sammen, er dette det rigtige for os begge.

Så det er også den primære årsag til, at mit arbejde med bloggen ikke har fået særlig meget opmærksomhed. Jeg har simpelthen ikke haft overskuddet til det. Ligesom jeg heller ikke har trænet næsten hele januar. Jeg nåede lige at træne en gang i går, men ellers har træningen hele januar stået stille. Jeg kunne ikke overskue det. Generelt har det været en overvindelse for mig, hver gang jeg har skulle ud af døren den sidste måned. Med undtagelse af mit arbejde hos Kansas City. Det har været et fast holdepunkt, der har holdt mig i gang den sidste måned.

De sociale medier portrætterer ikke altid virkeligheden. Og jeg har virkelig heller ikke haft nemt ved at være online den sidste måned. Den første uge af januar var jeg næsten også offline. Jeg orkede det ikke for at være ærlig. Jeg orkede ikke at skulle smile, jeg orkede ikke at skulle lade som om alting var okay. For det var det ikke. Det er det stadigvæk ikke. Men nu har jeg fået det lidt mere på afstand, og nu kan jeg åbne lidt op omkring det. Uden at tude. For selvom det måske nok er den rigtige beslutning, så er det utroligt svært at sige farvel til et menneske, som jeg gennem de sidste seks år, har haft så tæt en relation til. Selvfølgelig kan vi stadig snakke sammen, men for at komme videre begge to, prøver vi faktisk ikke at snakke så meget sammen mere. Det nytter ikke rigtig noget. Der er jo stadig mange følelser, der for mig endnu er uklare. Dem skal jeg prøve at finde ud af, og det tager bare tid.

Jeg har været meget ulykkelig i januar. Jeg er det stadig til dels. Det er måske bare ved at ændre sig til en anden følelse. Jeg ved det faktisk ikke lige nu. Det er måske også fordi, der er nogle familiære problematikker jeg oplever samtidig. Det er ikke noget jeg kan komme ind på i dette indlæg, for det er stadigvæk for tæt på. Men måske senere, når også det er kommet på afsted.

Jeg har brugt lang tid på at fatte mod til dette indlæg. Jeg ved ikke om det har været nødvendigt. Om det overhovedet er så forfærdeligt at dele. Det har bare været en hård ting at dele i mit privatliv. Det er bare aldrig sjovt at skulle fortælle folk, at man går fra hinanden. Vel?

Men altså dette er i hvert fald en forklaring på, hvorfor jeg har været lidt stille herinde, hvorfor jeg har opdateret alle mine møbler og hvordan mit liv sagtens kan være meget mere, end hvad jeg vælger at dele online.

Det her er en ny begyndelse for mig. Selvom det ikke altid er lige fedt, så kan jeg mærke, at det er godt for mig. I februar vil jeg derfor også fokusere på nye begyndelser herinde på bloggen. Jeg vil dele gode tips til, hvordan du kommer i gang med at træne efter en lang pause, hvordan du starter gode og sunde vaner, hvordan du starter på en frisk. Februar bliver altså mit januar. En ny start på ikke kun et nyt år, men også en ny periode af mit liv.

20 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Årh for pokker, søde Jeanette, sikke en omgang! Det er aldrig nogensinde rart at gå fra hinanden, lige meget hvor enige man så er om det. Jeg sender al mulig kærlighed og god karma i din retning, og håber på at februar virkelig kan blive den friske start, du har brug for. Kæmpe, kæmpe knus til dig! <3

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tak altid skønne Lisbeth! Det er sgu noget af en omgang må jeg nok indrømme. Men det er ved at blive bedre, og ellers tager jeg en dag af gangen. Andet kan jeg ikke gøre.

   Masser klem!

   Reply
 2. Rikke Simonsen
  Rikke Simonsen says:

  Åh sødeste Jeanette.. Jeg sender de varmeste tanker og kram din vej. Du må endelig sige til, hvis du har brug for at snakke, drikke en flaske vin eller mangler en at se dårlige serier med. Jeg er ikke så langt væk <3

  Reply
 3. C and the City
  C and the City says:

  ❤❤❤❤❤❤
  Og jeg er med på at februar er januar. Det er også en kortere måned 😉
  Kram til dig og sig, hvis der er noget, der kan gøres. Træner fx gerne med dig
  ?

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha ja ikke?! Den er også kortere ja. Flere penge til måneden 😉
   Vil mægtig gerne træne! Eller bare gå en tur med vufferne?

   Klem, klem klem

   Reply
 4. Louise T
  Louise T says:

  <3
  Du er så skide stærk og sej, at du kan fortælle det. Har lige taget samme tur – og uh hvor er det bare ikke sjovt på nogen måder.. Du skal nok komme ovenpå igen. Og vigtigst, så skal du finde ud af, hvor du gerne vil hen her fra… Jeg kæmper stadig

  Kæmpe kram, L

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tak, tak og tak! Det betyder virkelig meget, at du fortæller mig det.
   Puha altså :/ Det ER bare ikke sjovt vel. Men som en veninde sagde til mig “livet går videre. det handler bare om i hvilken retning”.
   Jeg sender dig en masse gode tanker!

   Klem J

   Reply
 5. Line
  Line says:

  Jeg er ked af, du har haft en hård start på 2017. Men jeg sender dig uanede mængder kram og rare tanker her fra San Francisco. Og så er jeg sikker på, at dit ord (“courage”) nok skal få dig godt igennem de resterende 11 måneder!

  Alt det bedste herfra,
  Line

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Line din dejlige dame! Jeg glæder mig til, at du kommer hjem. Og ja, jeg må sgu lige huske mit ord for året nemlig! Det var vist ret passende, at det var lige det ord jeg valgte!

   Klem J

   Reply
 6. Alexandra
  Alexandra says:

  Årh. Det er jeg godt nok ked af at høre.. Jeg håber du kommer ovenpå, i takt med foråret kommer og det hele bliver lysere og bedre <3 Kh. Alexandra

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tusind tak Alexandra. Det er i hvert fald en god årstid, når du det rent faktisk bliver lysere ja. Det håber jeg også, at mine hverdage bliver 🙂

   Klem J

   Reply
 7. VenterPaaVinBlog
  VenterPaaVinBlog says:

  Av, det lyder også bare hårdt – enig eller ej, så er det jo en kæmpe omvæltning. Håber du har netværk der griber dig, og får fundet dine ben i det “nye” snarest muligt (:

  – A

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jaa mere eller mindre enige ikke :/ Efter seks år er det i hvert fald en anderledes hverdag og liv lige nu. Heldigvis nyder jeg også mit eget selskab haha. Og tager ud til en masse ting med både arbejde og veninder. Og tusind tak. Jeg skal nok lige have fundet mine ben i det her nye igen. Tak for kommentaren <3

   Klem J

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Casper og jeg gik fra hinanden tidligere på året  (rettere sagt lige på vej ind i det nye år), besluttede vi, at jeg skulle blive boende i den […]

 2. […] du nok ved, så er Casper og jeg gået fra hinanden. Det skete mellem jul og nytår. Januar er derfor gået med at tude, spise masser is, […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *