Et break-up efterlader også hjemmet ret opbrudt

Da Casper og jeg gik fra hinanden tidligere på året  (rettere sagt lige på vej ind i det nye år), besluttede vi, at jeg skulle blive boende i den lejlighed vi sammen var flyttet ind i to år tidligere. Det var simpelthen det nemmeste af flere praktiske årsager, at jeg blev boende i lejligheden. Én stor årsag mine to hunde. Det er nemlig virkelig svært at finde bolig i Odense, hvor jeg må have ikke kun én, men to hunde. Selvom de er små, velopdragede og verdens sødeste hunde, så kan det være svært at overbevise en potentiel udlejer om, at de faktisk ikke splitter hans/hendes ejendom ad. Desuden ligger min nuværende lejlighed på 1. salen i et hus, hvor der er egen have til. Hvilket er en stor fordel når man har hund. Jeg har dog før boet i lejligheder uden have, og det kan sagtens lade sig gøre. Det er heller ingen hemmelig, at jeg leder efter en lejlighed lidt tættere på byen. Men det er altid de søde hunde, der spænder ben for de helt store lejlighedsdrømme.

Men for nu bliver jeg boende i det fine Skibhuskvarter, og jeg er efterhånden ved at falde godt på plads i lejligheden for mig selv. For et break-up efterlader nogle ret åbenlyse tegn på, at et forhold er afsluttet. Lejligheden lignede i lang tid en fusion mellem en bombet genbrugsbutik, IKEAs ”køb udstillingsvarer” afdeling og efterladenskaberne fra en ransagning.

Det var ikke godt.

Men et lettere ødelagt hjerte og en forvirret sjæl er IKKE gode kompagnoner når det drejer sig om at skulle indrette og få en halvtom og rodet lejlighed til at føles som et hjem. Som mit hjem.

Jeg fik på et tidspunkt fat på en veninde fra mit designstudie (hende jeg skrev speciale med) og sammen fik vi rykket rundt på møblerne, flyttet lamper, købt tæppe og ryddet ud i alle tingene. Det hjalp gevaldigt på det, og lejligheden begyndte mere og mere at føles som mit eget hjem. Som et sted, hvor jeg boede. Selvom der stadig var fyldt med gode og søde minder, så begyndte mit hjerte at finde sig til rette med, at lejligheden blev MIT sted. Hvilket var en ret dejlig og opløftende følelse.

Jeg købte ret hurtigt nye møbler, fik skiftet stolene ud, ny sofa, ny seng (det var en ret stor nødvendighed), lamper og diverse nipsting, der gør, at en lejlighed begynder at føles som et hjem. Stadig kan jeg dog tage mig selv i at tænke, at min lejlighed ikke helt er mig endnu. Når man har boet sammen to personer i over to år det samme sted, så akkumulerer der sig på forunderlig vis ret mange ting og sager. Og da Casper flyttede tog han en del af disse ting og sager med. Hvilket bl.a. efterlod mine vægge åbenlyse bare.

Ret hurtigt fik jeg rykket rundt på nogle plakater og fik fyldt noget af tomrummet ud. Stadig har det i lang tid føltes som om, at noget manglede. Og da jeg faldt over The Passie og hendes smukke illustrationer vidste jeg med det samme, at de ville passe ind i lejligheden og min stil.

Ret hurtigt lavede jeg derfor en aftale med Helene, der er ophavsdamen bag The Passie, om, at jeg måtte få en af hendes fine plakater plus en rabatkode til alle jer. Hvilket jeg er RET glad for. Jeg elsker simpelthen den fine Flamingo, som er endt med at hænge på en af mine vægge. Jeg ville virkelig også elske at have Den Svømmende Tiger hængende et sted. Den er simpelthen bare for sej! I øvrigt er priserne virkelig venlige, så det er nemt og billigt at opdatere, hvad der hænger på dine vægge.

I lang tid tænkte jeg, at Flamingo (det hedder hun nu) skulle hænge sammen med nogle af mine andre plakater og danne en af de famøse billedevægge. Men ærlig talt, så er jeg måske lidt træt af billedevæggene. Så Flamingo kom op at hænge for sig selv. Nu kan hun rigtig pryde min væg – og er hun ikke sød i den lidt naive, men sikre grafiske stil og med de klare farver?

Du kan selv købe Flamingo med en rabat på 20%! Du skal blot anvende koden “Jeanette” (yes yes fancy, at MIT navn er rabatkoden. Så ved man, at man er noget ikke?!)
Rabatkoden gælder fra i dag og de næste 14 dage, og du finder Flamingo lige her.

   Jeg har modtaget Flamingo som gave,
men indlægget er selvfølgelig udtryk for egne holdninger.

Det ville være fjollet at dele andres holdninger herinde.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *