Hvorfor kan mit hår ikke altid side sådan? (+ tip til en give away)

Wauw. Hold da nu op. Sikke en respons jeg har fået på mit indlæg den anden dag. For pokker, hvor er I søde derude. Jeg havde slet ikke regnet med den tsunami af kærlighed, der fløj min retning. Jeg tænkte faktisk mest af alt, at jeg ville forklare situationen som den er lige nu. Også fordi bloggen jo er det sted, hvor jeg kan dele mit liv – også de mindre fede aspekter af det. Jeg havde slet ikke regnet med, at I ville sende så mange søde ord tilbage i min retning. I er virkelig nogle skønne mennesker, der sidder derude bag skærmene. Hvis ikke der er nogen, der har sagt det til jer, så hører I det fra mig nu. TAK. Tak for den overvældende forståelse og medfølelse fra jer alle i går. Det var virkelig rart. At side og læse alle jeres kommentarer føltes som at vælte bagover i en kæmpe bunke af silkebløde fjer. I gør det sgu godt altså.
Jeg kommer nok til at dele noget mere om, hvordan jeg har det og hvordan hele processen foregår når ti mennesker går fra hinanden efter seks år sammen. Det er ikke nemt kan jeg hilse at sige.

Lige nu vil jeg dog dyrke lidt forfængelighed og fortælle mere om en dag i sidste uge, hvor jeg sad hårmodel for frisør Tine Balle & Team Hairstudio.

I sidste uge brugte jeg nemlig en eftermiddag efter arbejde på at bliver smukseret efter alle kunstens regler. Tine fra Tine Balle & Team Hairstudio havde spurgt, om jeg ikke ville side model til noget hårstyling som de skulle bruge billeder af. Det ville jeg rigtig gerne for udover at kunne hjælpe Tine med nogle billeder, så var det en god mulighed for mig at se, hvordan andre ville og kunne style mit hår.

For true be told, så er jeg RET triviel og ordinær, når det kommer til at style mit hår. Det kommer mest af, at jeg forsøger ikke at slide det alt for meget. Men at gå fra at glatte og skamafblege det for nogle år tilbage til i dag, hvor jeg næsten ikke redder det, er måske alligevel lidt for drastisk en nedskæring på mine håroplevelser.

Jeg er også bare fantasiløs når det kommer til at style mit hår. Jeg synes det tager hundrede år, og resultatet er ikke altid tilfredsstillende. Så ender det med at jeg alligevel bare lader det hænge løs. Eller som et meget brugt og klassisk alternativ; sætte det op i en fyldig knold på toppen af baghovedet. Det er også bare så trivielt. Så jeg tænkte, at jeg netop kunne få noget inspiration til sådan en oplevelse som hårmodel.

Det var Tine selv, der stylede mit hår og lagde makeup på mig. Jeg følte mig virkelig som en hollywoodstjerne på vej til den røde løber, da jeg så mig selv i spejlet bagefter. Det var ikke fordi jeg havde meget mere makeup på, end til daglig, men alligevel følte jeg mig meget sminket. Ih jeg elsker ordet sminket og sminke haha. Det minder mig om mit teenage-jeg, der eksperimenterede med sminke – ikke makeup.

Jeg fik at vide af flere, at min sminke var super fin, og at det slet ikke var for meget til mig. Måske jeg bare skal til at dyrke det noget mere? Ikke lade mig skræmme af at eksperimentere lidt med det.

Håret var en helt anden sag for mig. Stylingen var jeg helt vild med, og de store og bløde krøller er mit ønskehår. Kunne jeg bare have det til hverdag ville min hårlykke være gjort. Mit hår har nogle store fald naturligt. Det er i hvert fald ikke helt glat overhovedet. Men det er som om, at det ikke kan bestemme sig for, hvor meget af håret, der skal have det her fald. Nogle steder har det ret mange bølger og store fald, mens det andre steder er ret glat. Jeg har vist også opgivet at finde mening i det, men måske jeg skal forsøge at style det lidt mere til hverdag og prøve at dyrke bølgerne frem på en eller anden måde.

Jeg har ikke prøvet at blive klippet eller få ordnet hår hos Tine Balle, men jeg har hørt meget godt om hendes kompetencer som frisør og også om de ansatte hun har. Så jeg er slet ikke i tvivl om, at de helt sikkert er rigtig dygtige derinde. Tine kan i hvert fald også finde ud af at style hår, og jeg ærgrede mig over, at jeg bare skulle hjem og ligge på sofaen bagefter.

Jeg har smugkigget ind hos Tine Balle & Team Hairstudioe et par gange fordi Beautified har lokaler lige ved siden af (og der kommer jeg en del haha!) så jeg kendte godt lidt til salonen.  Hvad synes I om stylingen? Er det noget jeg skal dyrke i en mindre grad til hverdag?

Lige nu har Beautified og Tine Balle & Team Hairstudioe en konkurrence på Instagram, hvor du kan vinde en olaplexbehandling til dit hår OG en shellacbehandling til dine negle. Du kan være med lige her. Det er en perfekt selvforkælelse til at starte året på.

2 replies
 1. Kirsten
  Kirsten says:

  Hej søde
  Hvor ser du godt ud.
  Er lidt i samme båd som dig mht. en ny begyndelse.. er lige flyttet til en ny by og har været lidt depri over den her omvæltning.. det er ikke ligesom din livssituation, men alligevel ikke helt let.
  Vi er nogle læsere der er her for dig i hvert fald
  det kunne være hyggeligt at mødes os bloggere her til foråret.. hvis du kunne have lyst til det.
  Jeg bor ikke i Odense eller på Fyn men vil rigtig gerne med
  i hvert fald håber jeg det bedste for dig nu.. det fortjener du

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tusind tak Kirsten! Det var da et skønt kompliment!

   Har du evt. læst nogle af mine indlæg, der handler om det at flytte til en ny by uden at kende andre mennesker? Det kunne være du også kunne genkende nogle af de følelser jeg havde dengang jeg flyttede alene til Odense?

   Og tusind tak! Hvor er det bare en dejlig kommentar!

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *