Piger med Pistoler // Månedens playliste

Så damer (og drenge – jeg ved, at I læser med derude), her kommer denne måneds playliste fra min Spotify. Jeg sprang sgu konceptet over i december og januar. I december mest fordi min playliste seriøst kun bestod af julesange. Jeg tænkte, at jeg ikke ville belemre jer med flere af den slags lige den måned. I januar har jeg ikke hørt særlig meget musik. Mest tudemusik for at være ærlig. Et kærestebrud lægger ligesom lidt op til, at jeg skulle høre ALT med Adele i hvert fald. Så den måned sprang jeg altså også lige over. Selvom jeg skam har en playliste perfekt til, hvis du og din kæreste lige er gået fra hinanden. Sig til, hvis jeg alligevel skal dele den herinde.

Anyways. Denne måneds playliste er ret influeret af en masse female power! Derfor starter den selvfølgelig også med Flødeklinikkens “Piger med Pistoler”, som også er titlen på denne måneds playliste. Playlisten er fyldt med en masse gode sange fra kvindelige musikere, der lige giver et selvtillidsboost efter sådan et break-up. Det er ligesom tiltrængt ikke? Hele februar vil, som tidligere skrevet, have temaet “en ny begyndelse” på alle mulige områder. Jeg husker og bruger også stadig mit udvalgte ord for året. Det kan du læse om i dette indlæg. Du kan sagtens stadig nå at vælge dit eget ord, der skal guide dit 2017.

Jeg kommer til at høre en masse musik dette forår, for jeg skal arbejde til mange koncerter de næste to måneder. Faktisk hver weekend kommer jeg til at høre livemusik. Det er nu ret fedt, at det er en stor del af mit arbejde. At lytte til musik. Det er selvfølgelig ikke alt sammen, jeg er lige vild med, og jeg ved allerede nu, hvilke koncerter jeg glæder mig mest til at være på arbejde under. Kunne I egentlig tænke jer at høre mere om, hvad jeg egentlig laver til sådan en koncert?

Nu vil jeg efterlade jer med denne playliste, og selv smutte videre. Jeg skal mødes med en veninde for at drikke vin og bitche. Det bliver en god lørdag aften. I må have en skøn aften derude ♥

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *