GUILTY PLEASURE #2

Vi har dem alle. Jeg har skrevet det første indlæg om det lige her. Men der er flere. Selvfølgelig er der det!

Denne gang skal det handle om musik. For kender vi det ikke allesammen? Det der med at vi ynder at lytte til noget bestemt musik, som vores omgangskreds måske ikke sætter lige så stor pris på som os. Måske de endda synes at musikken er dårlig, eller ligefrem latterlig. Det kender jeg hvert fald. Ret tit griner jeg bare med når folk laver jokes om “dårlig” musik, men nogle gange stemmer jeg imod og bekendtgør kulør. At mine øre faktisk godt kan lide det nymodens pop, der af mange ikke kan klassificeres som musik. En af dem jeg har oplevet flest hævede øjenbryn over når jeg resolut skruer radioen op, er ….

taylor-swift_3240514bTaylor Swift

Jeg synes altså, at hun klarer sig pænt godt. Og nu kan alle I haters bare hate – jeg nyder at høre hendes glade melodier og teen-problematik-inspireret tekster både når jeg cykler, gør rent og træner. Jeg er ret selektiv i mit musikvalg, så det er ikke alt hendes musik jeg lytter til. Jeg vælger til og fra, men i sidste ende er jeg altså pro Taylor Swift. Sådan ligger landet.

Hvordan ligger det for dig? Kender du det med, at man ikke altid er helt enig med menneskerne omkring en mht. musikvalg? Det er for mit vedkommende ofte til fest eller sammenkomster, at disse konfliktende meninger virkelig kommer til overfladen.

4 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Hahahhaha! Dét er sjovt! Og jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste! Rigtig god weekend 🙂

   Reply
 1. Stine
  Stine says:

  Åh jeg elsker skam også Taylor Swift!! 🙂 bliver i godt humør og får lyst til at danse rundt – og det er én af de ting som musik skal kunne gøre for mig.

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det gør jeg nemlig præcis også! Der er intet bedre, end at cykle hjem fra arbejde/træning og så sætte et af hendes numre i ørene. God weekend Stine 🙂

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *