THURSDAY PICK-ME-UP: DEN BEDSTE ROSÈ LEMONADE TIL VARME SOMMERDAGE

Thursday pick me up anden udgave standard tekstrose lemonade drink citron jeanette hardis odense blogge

Halløj! Jeg tjekker hurtigt ind og ud i dag, for jeg står med det ene ben på vej ud af døren. Alligevel bliver jeg liiige nødt til at dele denne drink, jeg drak forrige weekend. Øj den er god! Og det har jeg andres stempel på også!

Jeg blev inspireret til denne drink fordi vi herhjemme fik en masse flasker rosé af vores svigerforældre. Det siger man sgu ikke nej tak til med sommerens kommen vel?

Men jeg ville gerne prøve at lave noget med den rosé, og det blev altså denne rosé lemonade.

Jeg har fyldt glassene med masser isterninger og citronskiver. Saften fra en citron bliver presset i hver drink, og efterfølgende en halv deciliter sirup lavet på citronsaft, sukker og vand kogt op og sat til at køle inden brug. Hele molevitten bliver toppet af med rosé, og du har DEN lækreste drink!

Nemt og ligetil. Er du til de lidt mere sure drikke, så vil du med garanti også kunne lide at sippe til denne en af de kommende sommerdage. Nu må solen sgu egentlig også gerne snart tage sig sammen, og titte frem her i Odense. Det har stået lidt sløvt til på det seneste med det smukke vejr synes jeg.

Jeg håber, at vejret er bedre i Aarhus, hvor jeg er om et par timer. Her holder Cover X Pieces event for at fejre Covers nye Aarhusnummer, og der er vist nok også bobler inkluderet! Så I forstår nok, hvorfor jeg er på vej ud af døren nu ik’?

IMG_1986 IMG_1999 IMG_2000 IMG_2003 IMG_2009 IMG_2011 IMG_2013 IMG_2019 IMG_2023

3 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ca saften fra en halv citron 🙂 Men det afhænger selvfølgelig af, hvor sur du vil have den 😉 Siruppen tilfører det søde element i drinken, så den behøver ikke være alt for sur.

   Og ja helt sikkert! Du kan sagtens bruge simpel sirup! Det er akkurat det samme, bare uden citronsaften! Go nuts 😀

   Og god weekend til dig!

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Den her Rosé Lemonade er to die for på de varme sommerdage! Den er easy peasy at lave, men ligeså fiks den er at […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *