COVER X PIECES EVENT OG NOGET OM AT TURDE SIGE HEJ

GOD LØRDAG!

Jeg er hjemme hos min familie på visit i et lille døgn. Mine forældre er de seje typer, der i deres fritid stabler hundeudstillinger på benene. Jeg hjælper ofte med til disse arrangementer, og beskæftiger mig også selv indenfor frivilligt arbejde i ‘hundeverdenen’. Denne weekend er derfor også gået i hundene. Høhø! Jeg kunne ikke lade være! Følg med på snappen, hvor jeg deler billeder! (JHARDIS).

I torsdags var jeg dog til en noget mere fancy event. Her var jeg og tre andre bloggere  fra Odense (Mia, Amalie Karoline og Emma) nemlig hoppet på en bus med en masse seje folk fra magasinet Cover. Vi kørte med til Aarhus, hvor Cover og Pieces holdte event og fejrede udgivelsen af både et Covernummer med fokus på Aarhus og Pieces udgivelse ‘Pretty Little Paper’.

Her var en masse seje mennesker også mødt op. Jeg blev bl.a. en anelse ‘bloggerstruck’ (jeps, det mit selvopfundne ord for at være ‘starstruck’ overfor bloggere!) da jeg fik øje på flere seje bloggere fra Aarhus. Bl.a. smukke Mia Gardum, hvis blog jeg igennem de sidste måneder virkelig sætter mere og mere pris på. Hun skriver fængende, har holdninger og tager emner op, jeg selv finder meget interessante og ikke mindst relevante. Derudover synes jeg bare hun er en skidesej dame! Og det skal seje damer sgu nogle gange have at vide.

Efter at have tygget lidt på min bloggerstruckhed tog jeg mig derfor sammen, og gik dælme hen til hende og sagde hej! Hvilket resulterede i en times bloggersnak frem og tilbage i det fineste selskab Odense og Aarhus bloggere imellem. Mia er den sødeste person IRL – ikke, at jeg nogensinde forventede andet. Det er nu bare en kende anderledes at møde folk sådan rigtigt. I levende live. Hah. I forhold til når jeg sidder derhjemme og ‘møder’ andre folk igennem vores skærme.

Hold kæft der minder mig, om dengang indernettet (sagt med tykt tryk på d’et!) havde sin spæde begyndelse, og man begyndte at chatte (!) med fremmede (!) mennesker. Uden overhovedet at kende dem. Christ. Hvad tænkte man dog på?

I dag foregår det noget anderledes med at ‘møde’ folk online. Især hvad angår bloggere. Udviklingen på den front har virkelig taget kvantespring. Især den del, hvor man har mulighed for rent faktisk at møde folk. Sådan. Helt rigtigt og alting!

Der er blogge(ere) en spøjs størrelse. For her er muligheden der for at møde bloggeren. Både til events, men også andre steder. Hvis I nogesinde ser mig i Odense så sig endelig hej! Det ville virkelig være det fedeste!

Det er det lidt ambivalente ved at blogge. Jeg ved I er derude. Jeg kan følge med i, hvor mange I er. Men alligevel kan det være svært at forstå. At der sker en kommunikation ud til en masse af jer. Og at denne kommunikation sker sådan her. Uden vi nogensinde måske har mødt hinanden. Jeg kan hilse og sige, at Mia tog virkelig dejligt imod mit ‘hej’, og jeg lover at vil gøre det samme skulle én af jer stå i samme situation som jeg gjorde i torsdags!

Eventet var spækket med seje blogger-, musiker-, dj- and so on typer. Vi fik bobler en masse, kolde bajsere og der var en fucking candyflossmaskine! Arhmen ingen øjne var tørre. Derudover var det optur at møde så mange cool mennesker, der laver så mange seje ting, at det halve kunne være nok! Det var i hvert fald en skøn dag!

Jeg vil hoppe videre i programmet for weekenden og klappe på en masse søde hunde. Jeg håber, solen vil skinne nok på jeres vej til, I bliver sunkissed uden at blive solskoldet, at I får en fabelagtig lørdag, hvad end I måske skal læse til eksamen (sidder I nogle og gør det? Knæk og bræk. Læs evt. dette indlæg med gode råd til, hvordan du håndterer en stresset periode (det hedder vist eksamen!) eller dette indlæg med studietips fra min kandidattid), nyde det fine vejr, måske en tur på stranden!

IMG_2443{ Mine sko er fra H&M til den nette sum af 249 kr. De har den perfekte hælform og højde og jeg forudser, de bliver en fin hverdagssko her til sommer. De er nemlig både pæne at have på, og behagelige at gå i. Bukserne er fra Weekday, og jeg sværger til deres cowboyderbuksudvalg. De er forholdsvis billige (350 kr) og sidder pænt. Sagde hunden i hvert fald selv… Jakken er i læder og købt på Asos, imens blondetoppen er fra Zara til kun 129,- Candyfloss’en var et perfekt, spiseligt accessories }

IMG_2452 IMG_2469 IMG_2474

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *