HOW I FEEL THESE DAYS – A FEELY BLOG POST!

IMG_0447

GOD WEEKEND!

Jeg sidder ganske som jeg producerer dette indlæg på vores magelige havemøbler i den lille gård, der ligger i forlængelse af haven. Som jeg tidligere har skrevet, så bor jeg i Skibhuskvarteret med min kæreste Casper. Her er vi så heldige at leje en skøn lejlighed i et hus, hvorfor vi har delehave med underboen. Det er fantastisk at kunne sætte sig herned og nyde morgenkaffen. Især i det smukke vejr Danmark er indhyllet i i øjeblikket.

Der har været lidt stille herinde de sidste par dage. I hvert fald hvis man betraget de sidste par ugers aktivitet til sammenligning. Jeg er, som I måske ved, startet i min stilling som eventkoordinator hos Kansas City. (Læs evt. lidt mere om det her).

Jeg har været på arbejde de sidste tre dage og kunne i går, efter jeg slukkede min computer, sige god weekend! Det var en skøn følelse. Det har generelt været nogle ret fine dage jeg har haft mig, som en del af det arbejdende folk.

I går på vejen hjem havde jeg en rigtig skøn følelse i kroppen. Jeg glæder mig virkelig til at komme rigtigt i gang. De første dage er altid introdage, hvor man skal lære rutinerne at kende. Hvem gør egentlig hvad, hvornår holder man frokost, må jeg drikke fem kopper kaffe, er folk søde?

Jeg kan berette, at jeg indtil nu er faldet rigtig godt til hos Kansas. De mennesker jeg skal arbejde sammen med er simpelthen skønne. Jeg er SÅ glad for, at jeg kan komme til at arbejde i netop dette miljø. Og i en branche jeg har en stor interesse for. Odenses kulturliv!

Det har hele tiden været et mål at kunne arbejde for og med Odenses borgere. Skabe kreative, spændende og udfordrende omstændigheder for byen og indbyggerne. Gøre noget for Odense.

Jeg har især de sidste to år været meget optaget af den udvikling Odense gennemgår. Jeg har forsøgt at bidrage aktivt til de aktiviteter, der udbydes og sker i byen. Jeg har bl.a. været frivillig ved flere forskellige arrangementer. Så sent som til Aspargesfrokost (se et billede af holdet den dag her) afholdt af SPIS! Odense Food Festival. Det var en berigende oplevelse, hvor jeg ikke kun bidrog til en, efterhånden, traditionsfrokost i byen, men også lærte en masse spændende mennesker at kende.

Hvis du er ‘ny’ odenseaner, vil jeg på det kraftigste opfordre dig til at melde dig som frivillig til nogle af byens foreninger eller events. Det giver en god forståelse for byen samtidig med, du møder nye mennesker.

Generelt handler det vist om at benytte sig af de tilbud byen stiller til rådighed. Som f.eks. det ret nice event, der foregår i dag og i morgen på havnen. Her kommer en masse seje basketballmennesker og spiller kampe til NBA3X turneringen. Det kan I læse mere om her. Casper og jeg skal forbi og kigge senere i dag, og sikkert igen i morgen.

Jeg har altid haft en mærkelig fascination af de klare farver på tøjet, og sjove holdnavne, der findes i basketballmiljøet. Så det må jeg sgu studere nærmere denne weekend når havnen i Odense bliver scene for det.

Nu kom dette indlæg til at handle mere om Odense end om mine tre første dage på job! Det er typisk. Mine tanker og fingre ryger ud af flere forskellige tangenter.

Anyways. Så er jeg glad for tiden. Jeg er glad for mit arbejde (so far, hah!), jeg er glad for bloggen og for at skabe indhold herind til (har I nogle ønsker, så må I sgu også gerne smide dem afsted!), jeg er ret forelsket i ham jeg holder i hånd med hver dag, og hundene opfører sig knapt så tosset for tiden som ellers.

Formiddagen kommer til at bestå af en cykeltur til Kerteminde, hvor vi skal slænge os i solen, tæt på vand og med en solid madpakke under armen. Ej at forglemme en masse væske og solcreme! Vigtigt!

Husk, at I selvfølgelig kan følge med på snappen – jhardis – her prøver jeg at dele lidt flere glimt fra min hverdag i Odense. Også fra Kansas City.

Jeg håber, I har fri hele dagen til at slænge jer i solstolen, få præcis den rette mængde sol i fjæset til, frejnerne begynder at titte frem og den brune kulør er sund, at I spiser is en masse, dypper tæerne i køligt vand og at jeres instagrambilleder får masser likes!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *