Ugen der gik | No. 2

…. Jeg har nu haft to ugers arbejde efter fjorten dages ferie. Det har slet ikke været så hårdt, som jeg måske havde frygtet. Jeg har endda mødt RET tidligt på arbejde nogle af dagene. Med tidligt snakker vi kl. otte, hvilket i min verden er før Satan har tisset i sengen.

…. Jeg fik fredag lavet shellac igen, igen, igen hos SKØNNE Jeanette (fangede I den 😉 ). OG jeg fik også sat ekstra, lækre øjenvipper på! Hvilket er noget jeg aldrig har prøvet før, men som jeg nu, tre dage efter, allerede er over the moon about! Jeg står seriøst op, og er klar med min makeup. Intet kedeligt søndagsansigt her. Jeg føler mig en liiiille smule som en Kardashian. Eller Beyoncé. Ja hellere. Beyoncé!

…. Onsdag fik jeg overbragt denne lækre cardigan som jeg vandt i en konkurrence hos virksomheden Noble Threads. Jeg havde den på de tre efterfølgende dage, fordi den er SÅ lækker, hah!

…. Jeg har fået gået en masse ture med mine to hunde, Mercedes og Temptation. Og jaa, jaa. I know. RET corny navne. Men det er også to ret corny hunde, der hellere vil putte end gå tur i regnvejr, så det passer vist ganske fint!

…. Vi er begyndt på en ny serie herhjemme! “Stranger Things”, der findes på Netflix. Indtil videre har jeg kun set to afsnit, mens andre herhjemme vist nok fik set lidt forud da jeg faldt i søvn den anden aften. Indtil videre er jeg dog ganske hooked på serien, og fortsætter i mit eget tempo. Det bliver nok et afsnit hver aften at falde i søvn på.

ugendergik2.2 blogger fra odense odensebloggers jeanette hardis lets blog some shit træning nelles cafe

…. Fredag tog jeg alle jer, der følger med på Snapchat (jeg hedder JHARDIS), en tur med til min træning. Det var skidt hyggeligt, og der kom en del positiv feedback, hvorfor jeg overvejer at fortælle lidt mere om min træning og generelle syn på dette herinde. (Se evt. også dette indlæg). Som nogle af jer måske ved, så er min træning meget styrkeløftpræget, hvilket vil sige, at jeg står med de tunge frivægte nede blandt alle “bøfferne” i centret 😉 Det er noget jeg ELSKER, og min krop har aldrig været stærkere eller sundere end den er i dag. Hvilket tydeligt kan mærkes på mit humør. Følg evt. med på min separate konto til alt min træning på Instagram lige her.

…. Fredag holdte jeg også vanen tro fri fra arbejde. Så meget vane det nu kan nå at blive på to måneder. Som tidligere skrevet, så planlægger jeg i stor stil selv, hvordan mine timer skal lægges i løbet af ugen, og jeg ynder at holde fredag fri. Selvom jeg misser fredagsøl på kontoret, så nyder jeg at kunne kalde det weekend om torsdagen!

…. Apropos torsdag, så underviste jeg, som jeg altid gør om torsdagen, i agility i Højme. Det er frivilligt, og noget jeg har gjort de sidste tre år! Hold nu op, tiden er gået hurtigt.

…. Fredag fik jeg en invitation til et bloggervent i Odense! Det kommer I selvfølgelig til at høre mere om, men kan allerede nu afsløre, at det drejer sig om mad og drikke! Jeg glæder mig møjhamrende meget, og er sikker på, det bliver en hyggelig aften i selskab med en masse dygtige og søde bloggere.

ugendergik2.1

…. Jeg tog i Bazar Fyn og købte dürum hos Al Madina. Det bedste sted at købe kebab i Odense. I hvert fald af alle de steder jeg har været. And I’ve been around the kebab block!  I kan læse mere om stedet i dette indlæg. 

…. Jeg måtte tage et meget svært valg, der vil påvirke mit liv i fremtiden. For mange virker det formentlig banalt, men for mig har det været en lang og hård proces, hvor jeg til slut måtte sige farvel til en del af en verden, jeg elsker. Som situationen er lige nu, kan jeg dog ikke fortælle mere om det, men jeg kan mærke, at jeg har en masse følelser, der aser og maser, og som længes efter at flyde ud igennem mine fingre og lade sig stadfæste som sort aftryk på min digitale skærm for at forlade min krop.

…. Jeg købte en buket liljer i vores lokale Fakta til en flad tredivekrone. Altså. I ved. Jeg betalte med mit dankort, og der findes ikke en tredivekrone, but you get the point right? Jeg har i mange år haft en aversion mod liljer, men befinder mig nu et sted, hvor jeg synes de er ganske smukke. OG de er nogle af de blomster, der holder sig længst friske! Hvilket vil sige, at “de penge er godt givet ud.” Det fortæller jeg i hvert fald mig selv, hver gang jeg købet buketter. Der jo i grunden er et ret kort bekendtskab.

…. Søndag var en vaskeægte søndag, hvor det mest sindsoprivende jeg lavede var at gå en tur med hundene. Så bliver det ikke mere søndagsmoody.

Nu vil jeg byde en ny uge velkommen! Du kan gøre det samme evt. med disse tips til, hvordan du starter din uge godt! Rigtig god mandag! 

4 replies
 1. A+K/VenterPaaVinBlog
  A+K/VenterPaaVinBlog says:

  Torsdagsfri rocks 😀 Jeg elsker at arbejde weekend og få masser af tillæg, og dermed kan tillade mig kun at arbejde 3 gange om ugen – for hverdagsfri er nemlig bare skønt.

  – A

  Reply
 2. Line
  Line says:

  Jeg elsker at høre om din uge! Så hyggeligt 🙂 Hvem ved om vi løber ind i hinanden i næste uge? Jeg er i O’nse i en uges tid på ferie.

  /Line

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ih det er jeg glad for du synes søde Line! Åh det kunne være hyggeligt. Har godt læst, at I kommer til byen en uge 😉 Men tænkte du nok allerede havde masser aftaler.

   Klem!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *