Noget om held og Facebook-konkurrencer

Kan i mærke det? Der kommer mere og mere hverdag, liv og personlighed herind? Jeg elsker det, og jeres respons er også positiv. Tak!

I dette indlæg vil jeg deraf snakke lidt om held. Jeg vandt nemlig en konkurrence på Facebook i mandags. Jeg vandt den lækre cardigan som I kan se på ovenstående billede. Den er SÅ dejlig at have på, og selvom det næsten er lidt for varmt endnu i vejret, så har jeg haft den på hele dagen i dag. Jeg har nægtet at tage den af, hah!

Det skulle vise sig, lille som verden (og Odense ofte) nogle gange er, så kendte jeg den ene af konkurrenceafholdelsens ophavsmænd. Eller kvinder rettere sagt. For det er nemlig to kvinder, der står bag virksomheden Noble Threads, hvis Facebookkonkurrence jeg vandt.

Da jeg læste engelsk (jeg har en bachelor i engelsk og designkultur), var jeg både faglig og social tutor for de nye studerende. Jeg var derfor med til at arrangere rustur, sørge for intro af uni og det generelle studieliv, og i det hele taget vejlede. Én af disse studerende, Tine, har altså efterfølgende startet virksomheden Noble Threads (sejt!) med en anden, og det var oplagt at tage en kop kaffe sammen over udvekslingen af min præmie!

Det er ikke særlig tit jeg vinder ting. Jeg har engang vundet en hårfarve. Der var også dengang, hvor jeg vandt et sæt tøj fra bloggen S-U-S. Den eksisterer ikke længere, men bestod dengang af to piger, hvoraf den ene har fortsat på en madblog lige her. Jeg vandt også engang en hel kasse med produkter fra Oriflame hos “Rockeren“. Og nu denne cardigan. Så I kan nok se, at det bestemt ikke er fordi jeg er den store kaninfod! Er troen ikke, at de bringer lykke?

Uagtet, så er jeg ikke den store lykkens pamfilius når snakken drejer ind på konkurrencer. Jeg ved heller ikke, hvor meget fidus jeg altid har til de alskens konkurrencer, der foregår på Facebook. Halvdelen er jo scams, hvor Facebooksiderne er falske og konkurrencer ligeså. Så jeg deltager nok heller ikke i særlig mange konkurrencer. Det kan selvfølgelig også have indflydelse på, hvor mange konkurrencer man vinder… Ahmen.

Nu vil jeg få samlet mine pakkenelikker og komme ud ad døren. Jeg skal til er møde i den forening, jeg har arbejdet frivillig hos de sidste to-tre år. Jeg er normalt afsted hver torsdag og arbejde frivilligt, hvor jeg underviser. I aften står den dog på møde, hvor vintersæsonen skal planlægges.

Og forresten! På min snapchat spurgte jeg, om der var stemning for, at jeg viste mere træning. Det var der mange af jer, der responderede på, så i morgen kan I følge med på snapchat, (jardis), hvor jeg tager jer med til en omgang træning! Som nogle af jer måske ved, så træner jeg meget styrkeløftpræget, hvorfor min træning ikke ligner den gængse motionisttræning. Så hop med over på snappen, og se, hvilke øvelser og hvor mange kg jeg træner med! God torsdag aften!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *