TILFØJ EN HAT – ET VOILÀ

Har I læst dagens tidligere indlæg, hvor Nicoline sidder i den varme stol og svarer på spørgsmål omkring hende selv? Det er ret fint. Skal jeg selv sige det. Du kan finde det lige her.

Eventyrhaven Odense Odensebloggers blogger lets blog some shit jeanette hardisJeg ville selv lige tjekke ind i dag, og vise disse dugfriske billeder lige fra trykken. Jeg mødtes med en veninde tidligere i dag. Hun er min forhenværende specialemakker, og det er SÅ skønt, at vi ikke længere kun snakker speciale sammen. Den store opgave fyldte alt i vores forhold sidste efterår og vinter. Nu er vi back on track med helt almindeligt sladder. Hah!

IMG_2380{ Hat H&M // Læderjakke Asos – lign. her // Højhalset sweater Zara – lign. her // Nederdel Mads Nørgaard – lign. her // Støvler H&M // Taske eBay // Læber Mac Please Me }

Vi mødtes i gågaden, hvor vi pga. heftige regndråber hurtigt besluttede at slå røvene (er det sådan man skriver røve i bestemt flertal?) i sædet hos en af mine yndlingscafeér i Odense, Den Lille Smalle.

Jeg nåede dog inden at få samlet en kæmpe klump mascara på mit venstre øjenlåg pga. regnen. Da jeg cyklede fra Skibhuskvarteret var vejret betragtelig fint, men netop som jeg lagde min telefon i lommen efter at have snappet til Charlotte, at jeg var på vej (for ja jeg er sgu en crime rider, der snapper OG cykler!), begyndte regndråber på størrelse med perler at falde fra sluserne foroven.

Det resulterede altså i makeup, der kunne forveksles med gøren fra en femårig med fingrene i mors makeuppung. Suk altså. Godt lidt spyt på fingeren kan gøre underværker i sådan en situation…

Udover mascaraklatter jævnt fordelt i ansigtet sportede jeg i dag også min hat. Jeg elsker den. En hat kan virkelig give et outfit det sidste touch synes jeg. Og så var mit hår også ret fladt efter hårvasken lige forinden. Der kan en hat altså redde meget! Desværre går jeg ikke så meget med hovedbeklædning. Mest fordi det ikke er noget jeg synes, jeg tit ser i gadebilledet i Odense, og derfor kan jeg godt føle mig lidt sær med hat på. Er det bare mig? Jeg er helt sikkert alt for selvbevidst omkring det, men i min verden er en hat en lidt “stor” ting at tage på. Kan I følge mig, eller sporter I hatte i samme stil som RC på IG? (Så I det? En masse smarte forkortelser, for jeg er sådan en skide smart én, der kan finde ud af det…Suk. Livets små fornøjelser).

Nu vil jeg få bikset noget aftensmad sammen efter en produktiv eftermiddag. Kan I have en god aften derude.

IMG_2382 IMG_2387IMG_2394 IMG_2390 IMG_2397

 

8 replies
 1. Line
  Line says:

  Fine billeder! Og det klæder dig med hatten. Den skal du bare proppe på uden second thoughts.
  Jeg har ikke selv andre hatte end en mere eller mindre sønderlemmet stråagtig en af slagsen, som har overlevet to gange på Skanderborg Festival for en del år siden … Det er ikke liiige den, jeg går mest med til hverdag, haha 🙂

  /Line

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   TAK Line! Det vil jeg forsøge at gøre. Selvom det er lidt ude over min grænse..

   Haha mon ikke stilen er meget anderledes i SF? Jeg glæder mig så meget til indlæg derfra!

   Klem

   Reply
 2. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Du er simpelthen så fin med den hat på. Ingen grund til bekymringer der! Men det er lige noget, man skal tage tilløb til at bære – helt enig. Ligesom kraftig læbestift eller deciderede stiletter på arbejde, føler jeg 🙂

  / / http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Åh det er jeg glad for, du synes Lisbeth.

   Men det er netop præcis som med kraftig læbestift eller høje sko. Det er desværre ikke noget man gør til hverdag :/

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *