SHOP MY CLOSET!

Jeg tror ikke, jeg har skrevet der herinde før, men jeg har en Tictail – præcis som alle andre bloggere i denne verden – hvor jeg poster alt det tøj, jeg simpelthen ikke går med mere. Det ligger blot i en blå IKEApose og mangler opmærksomhed. Indimellem kigger jeg lige til det. Folder det ud fra mørkets glemsel og giver det luft inder vingerne ved at suse det rundt i luften. Men for det meste ligger det bare og keder sig. Ret sørgeligt.

Du kan se det hele lige her. Der er ret mange bloggerfavoritter imellem. Bl.a. den fine Asos Salon nederdel, der er blevet spottet på flere bloggere. Der er også min fine Acne-kjole som jeg simpelthen må indrømme lige er et nummer for lille. Æv! Nu skal den videre i tøjlivet synes jeg.

312750-a67c360395834ff4a484b7ec8e05eb89

IMG_8434

Men det er faktisk noget af det, jeg elsker ved mode. At tøjet kan leve videre hos en anden. Få en hel masse oplevelser på sinkadusen. Tænk engang, hvilke historier alle ens kjoler kan fortælle om én? Alle de ting, man faktisk oplever med sit tøj. Tøj, der ofte er købt til specielle lejligheder også. Jeg har da en kjole eller tre hængende, hvor købet var med en specifik lejlighed in mente.

Nuvel. Nu skal noget af det leve videre et andet sted. Det er i hvert fald min intention. Du kan finde det hele lige her. Jeg har lige NU sat priserne ned også. For hvem elsker ikke at spare lidt moneter?

Edit: Er du fra Odense og vil spare porto, kan jeg godt overtales til at mødes. 

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   I know right? Haha Den er bedårende, og jeg elsker den også, men går desværre ikke med den :/ Så må den leve videre hos en anden – så fin en sag skal bestemt ikke gemmes væk!

   God weekend // Klem J

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *